Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény az ilyen se vele-se nélküle kapcsolatokról?
Ismertek ilyen "párt"? Esetleg saját magatok vagytok egy ilyen "kapcsolatban"?
Eddig nem tudtam hová tenni az ilyen embereket, de ma mintha megvilágosodtam volna:
Egy ismerősöm évekig nagyon jól elvolt egy nővel, úgy volt, hogy össze is házasodnak, aztán a nő gondolt egyet, és - bár továbbra is a pasival képzelte a közös jövőjét - teljesen szembement azzal az elképzelt jövőképpel, amit eddig közösen együtt építettek. Szóval egyértelmű, hogy ez a másik félnek ez nem tetszett, így szétmentek. (nem történt megcsalás)
Ez a férfi és ez a nő, bár haraggal váltak el egymástól, a mai napig összejárnak, van 1-2 közös programjuk is, de inkább csak d*gni jönnek össze néhanapján. Nem értem miért, miközben a pasi kb. minden ujjára két lányt is kaphat, mert személyi edző egy teremben és a város majd' összes 18-20 éves csaja odavan érte, és bármit megtennének, hogy elhívja őket egy menetre. Na jó, van néha olyan lány, aki a szerencsések közé tartozik, és sikerül neki. :D
A pali igazi nőcsábász lett, heti 2-3x mindig új nőt visz haza, de szombat-vasárnap a volt asszonyé... Hát furcsa.
A másik sztori pont a családomban történt: unokatestvérem 6 évig járt barátnőjével, ezután összeházasodtak, 2 évig voltak együtt a válásig.
Idén lett vége az egész procedúrának.
A válás oka az volt, hogy a nő egészen eddig azon a véleményen volt, hogy nem fontos neki a gyerektéma, nem valószínű, hogy akar. A unokatesóm pedig alapból egy nagy gyerek, szóval részéről egyértelmű, hogy nem áll készen még az apaságra, jól elvan a maga kis életével még.
Na hát egyikük gyerekkel képzeli a jövőjét, a másikuk pedig gyerek nélkül. Válaszút, felisút, leisút.
De ők ketten is még összejárnak, kézenfogva sétálnak, még a szex is működik közöttük, mintha nem is történt volna semmi, annyi a különbség, hogy külön élnek.
Most ugrott be, hogy vajon létezik-e olyan, hogy két ember annyira szereti még egymást, hogy soha nem tud már elszakadni egymástól?
Nem egyezik a véleményük, külön utakon járnak, de mégis direkt összejárnak még, mert.... mert akkor sem tudnak meglenni a másik nélkül?
Viszont akkor nem értem a személyi edző történetét sem, aki (még covid előtt időkből) mindig mesélte/meséli, hogy épp milyen fiatal kiscsajt szedett fel a konditerem parkolójában, de arról is áradozik, hogy van egy spormasszőr kollegina, aki rá se hederít, és már napok óta csak a masszőzről álmodik, hogy repes érte a szíve.. Közben néha arról esik szó, hogy hétvégén megint kidobta a hisztit az exe. Hogy ő ezt nem bírja, de kúrópajtinak meg jó, mert vele lehet érzelemmentesen... Néha azt hiszem a pasi kicsit pszichopata. Mondjuk az arcáról tényleg soha nem lehet semmilyen érzelmet leolvasni.
Unokatesóm dettó. Egy robot. Igen-nem. Fekete-fehér. Kész.
Most viszont akkor mégsem értem. Ilyen emberek miért járnak még össze a volt barátnőjükkel, vagy feleségükkel? Külső szemmel nézve teljesen érzelemmentes embereknek látszanak (úgy, hogy ismerem őket, tudom, hogy va-la-mi mélyen lappang bennük, de nagyon jóindulattal lehet érzelemnek/szerelemnek hívni azt a valamit). Tehát aki esetleg jobban belelát ilyen dolgokba, esetleg ő maga az egyik fél egy ilyen kapcsolatban, leírná, mi ez pontosan? Mi történik a felek között?
Köszönöm, hogy végigolvastad!
Legyen szép estéd!
Meglehet.
De akkor mégis mi értelme?
Ilyenben vagyunk az első szerelmemmel. Közben voltak mások is, de képtelenek vagyunk teljesen kizárni egymást az életünkből. Együtt viszont nem működne, mert nagyon megváltoztunk.
Nehéz, de nem csinálnám vissza. Egy rugalmas gondolkodású ember nem tudja nem észrevenni, mennyire sokféle romantikus kapcsolat létezik. Nem lehet őket beskatulyázni jóra és rosszra.
Még annyi,hogy vele vesztettem el, lehet ez is közrejátszik benne. Ja, és a csók is eddig vele a legjobb. Néha úgy vagyok vele el tudnám engedni a szex részét (el is kéne,mert ha nem teszem, sosem fogom meggyászolni a kapcsolatot, ha netán szakítunk..), néha meg azt,hogy minek mondjak le,ha ilyen krva jó vele a testiség?
(Hát azért,mert így igazi esélyt sem tudok adni egy jobb kapcsolatra...)
6os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!