Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit rászedett a pasi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit rászedett a pasi az mennyi idő után jött rá?

Figyelt kérdés
Nem párkapcsolatra gondolok mert az több év is lehet akár, hanem arra, hogy csak szexre kellettél vagy a szemetesládájának használt és írkált unalmában. Erről a kettőről kérdeznék!
2021. márc. 25. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön levágtam,aki folyton panaszkodik az önigazolást keres.Búfelejtő szexel kompenzál.
2021. márc. 25. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Érezni ezt néhány beszélgetés vagy gesztus (hiánya) után.

Más kérdés, hogy az ember belemegy mert annyira szeretethiányos vagy lehetőségek hiánya miatt.

2021. márc. 25. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

-"vagy a szemetesládájának használt és írkált unalmában".

2-3 hónap után kezdett minden gyanússá válni, vele

(a pasival) kapcsolatban, azonban én a naiv, kezdtem elméleteket gyártani hogy "megvédjem" őt és mindig minden gyanús jelre találtam magamnak magyarázatot mit miért és biztos hogy őszinte, kedves, ígéretet tartó pasival írok. A negyedik hónapon megtaláltam egy társkereső appon és... Minden az ellentéte amit hazudott hónapokon keresztül.

Lelki szemetesládának használt, igen. Soha életemben nem átkoztam meg senkit de most igen. 😀

2021. márc. 25. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz érzés volt, amikor kiderült hogy hónapokon keresztül hazudott nekem. Hónapokon keresztül átvert. Milyen ember az aki erre képes?

Én konkrétan depressziós lettem ez miatt. De nagyon remélem visszakapja majd az élettől.

2021. márc. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!