Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bármennyi embert, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bármennyi embert, és bárkit megkaphatnátok, élnétek a lehetőséggel?Boldoggá tenne, ha mindig új emberrel lehetnétek?

Figyelt kérdés
Férfiak és Nők válasza is érdekel
2021. márc. 23. 15:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nem értem hol vannak azok az emberek most, akik utálják a monogámiát :))

tele van az oldal ilyenekkel

2021. márc. 23. 17:54
 22/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%
Ilyenkor nem jönnek elő. :))) Megijedtek a kérdéstől... 😆😆😆😆
2021. márc. 23. 17:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy férfi kellene olyan akivel meg van az igazi kapcsolat, érzelemmel, érdekek nélkül, akkor azzal az 1 férfival boldog lennék.

Tényleg a minőség számít, nem a mennyiség és ez minden kapcsolatra igaz, akár szerelmi akár baráti kapcsolat.

28N

2021. márc. 23. 20:22
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Annak amúgy mi értelme van hogy minél több emberrel le tud feküdni?

Hamarabb kap el olyant amitől tönkremegy? Lent” is és amúgy” is?

Mellékesen, attól függetlenül ha bárkit megkapna az ember akit kinéz magának, nem garantált hogy az az ember örömöt is adna neki. :)

2021. márc. 23. 21:23
 25/31 A kérdező kommentje:
Én is pont ugyan ezt gondolom :) De nagyon sok ember még is nagyon gyakran váltogatja a partnereit, szex klubokba jár, kurvázik, swinger klubbokba jár, orgiákon vesz részt, megcsalja a párját, több szeretője van stb. stb....
2021. márc. 23. 21:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem 0, azaz nulla kapcsolatom volt még az életben, így egy, azaz 1 nőnek is nagyon örülnék végre. (F39)
2021. márc. 23. 21:53
 27/31 anonim ***** válasza:
70%

Kapcsolatra nem kellene más páromon kívül.

Viszont szexre kihasználnám, hogy lefeküdjek azzal a néhány kiszemelttel, akivel most nem tehetem a házasság miatt. Meg akik még bejönnek ilyen téren az életembe majd.

Persze ha ezt úgy gondolod, hogy nem lenne belőle gond valami csoda folytán. Valami párhuzamos dimenzió vagy valami 😂

2021. márc. 24. 00:29
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan azért utálják a monogámiát, mert nem a megfelelő partnerrel vannak és nem mernek lépni. Lehet hogy belül ők is arra vágynak hogy a tökéletessel legyenek, de inkább szeretőznek, hogy legalább az élmény meglegyen.

Azonban ez a kérdés egy csapda. Mert lehet hogy én bárkit megkaphatnék, de mi van ha én önsorsrontó módon olyanba szeretek bele, aki nem tesz boldoggá? Vagy mi van, ha az illető szerelmes másvalakibe? Engem nem tenne boldoggá, ha valami csáberővel tönkretennék egy kapcsolatot. Hiszen ha szeretem őt, azt akarom, hogy jó legyen neki, ha pedig még nem is ismerem és nem tudom, hogy szeretem-e, akkor minek csábítanám el? Nehéz kérdések ezek.

Én nem akarok bárkit, hanem azt, akivel pont össze illek. Persze, külsőre jó lenne szebbnek lenni, több esélyem lenne, de alapvetően teher lenne, ha bárkit megkaphatnék.

2021. márc. 24. 08:25
 29/31 Noren1989 ***** válasza:
0%
#25, a kurvázást ne keverjük ide, érzékenyen érint :D
2021. márc. 24. 08:29
 30/31 A kérdező kommentje:
#28 köszi, ez hasznos volt :)
2021. márc. 24. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!