Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bármennyi embert, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bármennyi embert, és bárkit megkaphatnátok, élnétek a lehetőséggel?Boldoggá tenne, ha mindig új emberrel lehetnétek?

Figyelt kérdés
Férfiak és Nők válasza is érdekel
2021. márc. 23. 15:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
A mennyiség helyett a minőségre szavazok. Egyetlen ember elég. 26N
2021. márc. 23. 16:13
 12/31 anonim ***** válasza:
69%
Kiválogatnám a legminőségibb embereket és velük lennék, de belőlük sem sokkal, max 10 fő.
2021. márc. 23. 16:16
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem ezt az életvitelt. Éltem rövid ideig hasonlóan, de időpazarlás volt. Most már azt is nyűgnek érzem, hogy valakit újra megismerjek a nulláról. Szerencsére már elköteleződtem és valószínűleg nem kerül rá sor, hogy újra ezzel kelljen szívnom.

Ez pont olyan, mint albérletből albérletbe költözni vagy hotelből hotelbe. A maga műfajában mókás, de már kidobott pénznek érezném. Inkább tuningolom a saját kis otthonom.

2021. márc. 23. 16:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

“” Boldoggá tenne, ha mindig új emberrel lehetnétek?”””

- Nem, nekem egyetlen egy ember kell.

2021. márc. 23. 16:30
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként eléggé elgondolkodtató a kérdés, bár én inkább úgy tenném fel, hogyha bárkit megkaphatnátok, akkor is párotokkal lennétek-e. Szerintem sok esetben, ha nem hazudik magának is az illető, itt nem lenne a válasz.
2021. márc. 23. 16:30
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

Én a párommal lennék akkor is, ha bárkit megkaphatnék. A párom előtt sem mondtak nekem soha nemet szerintem (nem emlékszem, hogy lett volna ilyen "törés" az életemben", szóval nem kényszerből választottam. Nem "beértem valakivel".

De sokan vannak, akik még egy közvetlenül viselkedő barátra is repülnének, mint tyúk a meleg takonyra. Elég ha egy kicsit dekoratívabb ember mutat feléjük olyan gesztust, amitől azt hiszik, hogy lehet náluk esélye és már kibújik belőlük a valódi énjük...

2021. márc. 23. 16:35
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha kutya lennék, majd' kiugranék a bőrömből, emberként viszont sajnos többre vágyom.
2021. márc. 23. 16:49
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Még a párommal sem lenne öröm együtt lenni.

N

2021. márc. 23. 16:49
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én szeretem a férjem, elképzelni sem tudom, hogy ne vele legyek együtt, nem érzem úgy, hogy másra lenne szükségem. :)
2021. márc. 23. 16:58
 20/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nem leszek álszent. Egy ideig tetszene a dolog, de szerintem hamar beleunnék. Megszerezni és megszeretni nagyon nem ugyanaz.
2021. márc. 23. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!