Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány napot várjak, ha a fiúval már elköszöntünk élőben egymástól (nagy nehezen, ölelkezve), viszont utána írásban még folytatódott a kommunikáció?
Ő bolt az, aki elsétált tőlem..és zárta le, hogy ő nem tud elég bátor lenni kapcsolathoz, és inkább búcsút mond,mert tudja, hogy nekem ez a barátság közelséggel nem jó...
Ezután váltottunk üzenetekez,és én rákérdeztem ,hogy adna e nekünk esélyt a boldogságra? Egy kis magyarázattal, hogy tudva, eddig mik voltak a problémák...
Kértem, hogy igen, vagy nem választ írjon...
Előtte voltak érzelmes üzenetei, emiatt vettem a bátorságot, hogy megkérdezzem. Azt is írta még előtte ,hogy önmagától fél ,hogy nem tud boldoggá tenni és hasonlók
Innentől már indokot nem szereték kapni tőle...mert ha nemet mond,az végül azért lesz, mert nem alakult benne ki olyan érzelem,ami bátorrá tette volna...
Ha igent, azon meglepődnék.....
Igazából csak szeretném megkapmi ezt az Igen vagy Nem választ. Pont ebből kifolyólag,hogy élőben képes volt elsétálni, biszont utána írásban összezavart,mintha nem lenne benne 100% biztos.
Azt írta néhány napra van szüksége, hogy mindketten gondolkodjunk...össze van azavarodva ,nem tud mit mondani
Erre azt írtam, hogy valóban,az idő segíthet...
Hány nap lehet ez? És ha pl eltelik egy hét, érdemes írnom,hogy megkapjam a Nem választ..?
26 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!