Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a jelenség, hogy csak akkor flörtöl ha én vagyok neki?
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy újra összejövünk az exemmel. De közben kiderült, hogy nárcisztikus személyiség. Amikor adtam neki a figyelmem, szeretetem, energiám, akkor láttam mit művel közösségi oldalakon. De mivel rájöttem, hogy kivel is állok szemben így megszakítottam vele a kapcsolatot végleg. De látom, hogy most nem kacérkodik, flörtöl. Miért van ez a jelenség?2021. márc. 21. 09:21
1/2 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nárcisztikus? Az én exem az, és nem így viselkedik. Pont, hogy akkor mutatja magát nagyon boldognak amikor nem kapja meg a figyelmem. Majd x hét után felbukkan, hogy mi újság. Ha elutasító vagyok, akkor lehord mindennek, őt aztán én nem érdeklem, hogy is gondoltam? Már csomó kamu profilt csinált, mert le van tiltva mindenhol. Kamu profil? Miattam? Hagyjuk már, a kutyát se érdekli mi van velem. :D aztán megint eltelik pár hét, megint bejelentkezik egy új számon, megint kezesbárány, akit csak érdekel hogy vagyok 😊. Ezt főképp akkor csinálja, ha nem kap semmi reakciót tőlem a közösségi médiára posztolt boldogságára.. 😀
2/2 anonim válasza:
Nalam is igy van.
Ha feltöltók egy sràcot olyan nagy királynak kezdik magukat hinni hogy neki állnak minden nővel kacérkodni mintha olyan nagy ászok lennének.
Ritka aki kezelni tudja ha egy nő nyujtja magát azaz nem egotuning lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!