Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel köszöntünk egymásnak a munkahelyen, majd egy kicsit később jött velem szemben a csávó és csak nézett végig a szemembe amíg el nem ment mellettem. Ezt mire fel csinálta?
Figyelt kérdés
Igazából csak látásból ismerem őt. Számomra kínos volt a helyzet mert én is pont rá néztem, így kínomban mosolyogtam rá, (maszkban voltam de a szememen láthatta). Olyan érzésem volt mintha mondani akarna vmit, csak nem tudott mit?2021. márc. 20. 21:10
3/11 anonim válasza:
A mellkasodon vegignezett, azutan lesiklott a tekintete a masik oldalon levo fenekedre.
Mar azt hittem, eltuntel. De mindig van uj verzio.
4/11 A kérdező kommentje:
3as,nem történt ilyen. Csupán a szemembe nézett végig. Kicsit kielégületlen vagy úgy látszik.
2021. márc. 21. 19:24
5/11 anonim válasza:
Köszöni akart, de mivel önbizalom hiányos ezért megakadt a szia szó a száján és csak egy fél suttogás mozanatát láthattad, ha tetszik és te nem lépsz ő sem fog mivel nincs meg benne a bátorság.
6/11 anonim válasza:
Ilyen szemezéseket én szoktam csinálni...imádom, mindig én nyerek benne. :P
7/11 A kérdező kommentje:
6os,hogy érted, hogy te nyersz benne? :)
2021. márc. 23. 16:59
8/11 anonim válasza:
#6 vagyok. Úgy, hogy az ''ellenfelem'' mindig hamarabb elkapja a tekintetét. :)
9/11 anonim válasza:
Szólj oda hogy:. Mit nézel öcskös””? :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi nincs, nem kell egy szemezést túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!