Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki utaznál a párodhoz, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki utaznál a párodhoz, vagy a munkahelyeden maradnál?

Figyelt kérdés
Egészségügyben dolgozom. A párrommal konkrétan augusztus óta nem találkoztunk. Ő külföldön él, otthon ápolja az apukáját, illetve besegít a családi vállalkozásba. Januárra kértem engedélyt, illetve szabadságot, hogy külföldre utazhassak. Sajnos a kérelmemet elutasították, azzal az indokkal hogy vészhelyzet van. Minden egészségügyi dolgozóra szükség van. Én ezt mind megértem, de egyre nagyobb feszültség van bennem. Nem tudok rendesen a munkámra koncentrálni. Nem érzem úgy magam, hogy megfelelően eltudom látni a rám bízott betegeket. Már most ott tartottam, hogy felmondok. Be is vittem a felmondó papíromat, amit szintén elutasítottak, mert hogy továbbra is vészhelyzet van. Nem kértem sokat, csak azt hogy egy hetet a párommal tölthessek. Ez a helyzet teljesen tönkretesz lelkileg. És teljesen tehetetlennek érzem magam. Azon is gondolkoztam, hogy mindenképpen elmegyek a páromhoz. Maximum kirúgnak, hogy nem jelenek meg a munkahelyemen.
2020. dec. 30. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet elutasítani egy felmondást? Vészhelyzet ide vagy oda amikor oda mentél benne van a szerződésedbe, hogy ha felmondasz mennyi időt kell még letöltened.

De szerintem meg menj el a háziorvosodhoz és írasd ki magad mintha beteg lennél. Azt ügy megoldva a munka is megmarad meg utazhatsz is.

2020. dec. 30. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nos, nem tudom mióta ismered, milyen a kapcsolatotok, de miért nem költöztök össze? Ápolónőként most bárhol könnyen találnál munkát.
2020. dec. 30. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Tervben van az összeköltözés. Jelenleg én még a nyelet tanulom, hogy eltudjak ott helyezkedni.
2020. dec. 30. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
ilyet nem csinalhatnak, hogy elutasitjak a felmondasod. egyetertek azzal, amit elottem irt valaki: irasd ki magad betegszabira. szerintem ha kirugnak, egszsegugyben ugyis gyorsan talalsz munkat, de azert ez nem lenne tul jo.
2020. dec. 30. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Egészségügyben, rendőrségnél, katonaságnál stb. nem lehet felmondani ilyen helyzetben.
2020. dec. 30. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj meg akkor februárban menni, addigra sokkal jobb lesz már a helyzet. Amiatt is stresszelsz tutira, mert ennyire le vagytok terhelve. Simán elhiszem, hogy hetek óta alig aludtál értelmesen, meg levegőt venni is alig van időd, emiatt is borúsabbnak látsz mindent.
2020. dec. 30. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ő nem tud hozzád eljönni?
2020. dec. 30. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
96%

Én is véletlenül tudtam meg, hogy most a vészhelyzet miatt nem mondhatsz föl. Csak ők rúghatnak ki. De azt meg lehet játszani, hogy úgy dolgozol, hogy ők akarjanak kirúgni. ;-)

Amúgy, amit kértél, egy normális főnök megadta volna. Pl. én konkrétan tudok olyan esetet, hogy egy magyar kórházban dolgozó kárpátaljai magyar (magyar-ukrán kettős állampolgár) fiatalnak megengedték, hogy most ünnepekkor 2 hétre hazautazzon a szüleihez Ukrajnába. Ő március óta nem volt náluk.

A kérdésedre visszatérve: mindenképp beszéljétek át pároddal a dolgot, mielőtt valami visszavonhatatlant csinálsz.

De ha bírod még egy kicsit idegekkel, várj tavaszig. Most már kezdődnek az oltások, szóval belátható időn belül véget fog ez érni (legalábbis én ebben reménykedem). Akkor mégiscsak normális mederben tudnád lerendezni a dolgokat, és ki tudja, évek, évtizedek múlva hol fogsz újra bekopogtatni, hogy állást keresel.

2020. dec. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!