Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki utaznál a párodhoz, vagy a munkahelyeden maradnál?
Hogy lehet elutasítani egy felmondást? Vészhelyzet ide vagy oda amikor oda mentél benne van a szerződésedbe, hogy ha felmondasz mennyi időt kell még letöltened.
De szerintem meg menj el a háziorvosodhoz és írasd ki magad mintha beteg lennél. Azt ügy megoldva a munka is megmarad meg utazhatsz is.
Én is véletlenül tudtam meg, hogy most a vészhelyzet miatt nem mondhatsz föl. Csak ők rúghatnak ki. De azt meg lehet játszani, hogy úgy dolgozol, hogy ők akarjanak kirúgni. ;-)
Amúgy, amit kértél, egy normális főnök megadta volna. Pl. én konkrétan tudok olyan esetet, hogy egy magyar kórházban dolgozó kárpátaljai magyar (magyar-ukrán kettős állampolgár) fiatalnak megengedték, hogy most ünnepekkor 2 hétre hazautazzon a szüleihez Ukrajnába. Ő március óta nem volt náluk.
A kérdésedre visszatérve: mindenképp beszéljétek át pároddal a dolgot, mielőtt valami visszavonhatatlant csinálsz.
De ha bírod még egy kicsit idegekkel, várj tavaszig. Most már kezdődnek az oltások, szóval belátható időn belül véget fog ez érni (legalábbis én ebben reménykedem). Akkor mégiscsak normális mederben tudnád lerendezni a dolgokat, és ki tudja, évek, évtizedek múlva hol fogsz újra bekopogtatni, hogy állást keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!