Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok kizáró ok, ha a férfi nem szereti a kutyákat és a macskákat?
Van két macskám akiket 5 hetes koruk óta én nevelek, gondozok. Minden nap alig várom, hogy hazaérjek hozzájuk. Ha szűkös a hónap, előbb megveszek nekik mindent, aztán meglátom, hogy a maradékot hogy osztom be magamra. Szerintem ez sok mindent elmond. Ugyan van párom, aki hála égnek borzasztóan szereti őket, együtt fogadtuk őket be :) De ha nem lenne, csak olyan jöhetne szóba, aki nemhogy elfogadja, de szereti is őket.
22n
Én szeretem az állatokat, de már rohadtul idegesítenek a mániákus állat imádók, akik már úgy kezelik az állatjaikat mint az embereket, mintha kisbabák lennének. Emiatt már inkább én is olyannal ismerkednék, aki nem is szereti az állatokat, mert sokakkal már rohadtul elszaladt a ló.
Érdekes, hogy ezek az állatimádók, sosem azon vannak, hogy az állatok szabadon, természetes környezetükben éljenek, hanem, hogy saját szórakozásukra tartsák őket. Igen, igen szobacica tudom
Kedves 24-es!
Azt hittem mar nem fog normalis ember valaszolni a kerdesemre. Csak olyan agyhalottak, akik azt hiszik, hogy valaki utalja az allatokat, ha nem akar allattal lakni.
Kizáró ok.
Az nyilván nem gond, ha nem a szíve csücskei és nem tartana sajátot, de aki "gusztustalan"-nak nevezi őket és látványosan utálkozik, azzal nem egymást keressük.
Én minden állatot tisztelek és egyiket se tartom gusztustalannak, még azt se amelyikkel nem szívesen élnék együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!