Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudjak rá ezért?
A barátommal szombaton taliztunk utoljára. :S
Majdnem 2 hónapja járunk.. úgy volt hogy holnap lemegyek hozzá de lehet hogy rokonokhoz megyünk.. akiket elég ritkán látunk szval nekem is muszály mennem.. legutoljára a barátom volt nállunk szval úgy lenne igazságos ha most én mennék de lehet hogy nemtudok. Mondtam a pasimnak hogy ha szeretne jöjjön el velünk felmegyünk érte.. és azt mondta hogy megengedné az anyja csak segítenie kell az apjának.. ezek szerint fontosabb neki hogy segítsen az apjának.. :S Nagyon hiányzik már.. :(
Lányok ti mit szólnátok ehez?
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ne akard válaszút elé állítani, hogy az apja vagy te, nehogy meglepődj! Nagyon is helyes, hogy ha egy "gyerek" tiszteli a szüleit, és azok után, hogy felnevelték és mellette álltak mindenben, egy kicsit ő is megpróbál visszaadni! Egyrészt...
Másrészt még csak két hónapja vagytok együtt, és már elrángatnád egy két napos rokon látogató túrára? Nem minden ember rajong ezért az ötletért, így hát ne akadj ki! Ennyi erővel ő is feltehetné a kérdést, hogy "neked fontosabbak a rokonaid mint ő?"... Dolgozd fel, hogy ez a találka most kimarad, és kész. Ezért megharagudni kicsit vicces lenne, viszont nem kicsit hisztériára utalna, hisz te is legalább annyira hibás vagy abban hogy nem találkoztok, mint ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!