Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira megdöbbentő sok ember számára,ha egy kövér nőnek jóképű,sportos férfi a párja?
Mostanában több ilyet olvastam különböző fórumokon.
Sokan értetlenül állnak az ilyen jelenség előtt.
Miért ne lehetne egy túlsúlyos nőnek sportos párja?
Miért gondolják,hogy az a férfi,akinek kövér nő a társa,az nem normális?
Én magam is sportos alkatú vagyok,mégis csak a kövér nők tetszenek.
29.
Inkább a "teljes önfeladás" szokott ilyenkor a "nyerő módszer" lenni, ami alapvetően elég szomorú.
29-es szerintem pont fordítva van!
Egy férfinak sokkal tágabb az a mérce, ami tetszik neki. Nálam is úgy van, hogy a korosztályomban 10-ből 5 nő tetszik, 2-3 még elmegy, vagy javítható, marad kettő akit még bottal sem piszkálnék meg. Ez a maradék kettő, legtöbbször igénytelen, retkes, szutyok.
A nőknél ez pont fordítva van, 10-ből jó ha 2-3 férfi tetszik nekik.
Én nem nézem a nőkön a magasságot, nem érdekel ha nem az kimondott széparcú, nem baj ha kicsi melle van stb. Egy alacsony, apukatestű férfinak lőttek. Még kosarat sem kap, mert ő a láthatatlan ember😄
32.
Igazad van. annyit javítanék ,hogy egy alacsony apukatestünek még lehet esélye,de egy komolyan elhízottnak pl. már igen csekély.
Nehéz kérdés,hogy egy kövér nő vagy egy kövér férfi talál könnyebben társat.
Szerintem mindkét nemnél vannak olyanok,akiknek a kövér testalkat jön be.
Én már láttam nagyon kövér férfit normál alkatú nővel,és fordítva is.
Persze egyik sem olyan gyakori. Engem anno nagyon megnéztek,amikor nálam 110 kg-mal nehezebb kedvesem volt. Megjegyzéseket is tettek,de nem zavart.
34.
Ismersz olyan nőt aki 200 kilós elhízott férfiakra bukik? Hát én se :D
Többször olvastam olyan női hozzászólást,hogy a kifejezetten kövér férfiakat kedvelik. Hogy ez 150 kg vagy 200 kg,nem tudom. Biztos van ilyen,de nem sok.
Fordítva sem gyakori,de van rá példa.
36.
A te 110kiloval nehezebb párodnak bejottek a hozzá hasonló férfiak?
38.
Fordítva nem, mert akkor általában a semmi van :D Sőt már 110 felett is.
38.
Én biztos, hogy a kövér nőknek nagyobb a rajongó tábora mint a kövér férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!