Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira megdöbbentő sok ember számára,ha egy kövér nőnek jóképű,sportos férfi a párja?
Mostanában több ilyet olvastam különböző fórumokon.
Sokan értetlenül állnak az ilyen jelenség előtt.
Miért ne lehetne egy túlsúlyos nőnek sportos párja?
Miért gondolják,hogy az a férfi,akinek kövér nő a társa,az nem normális?
Én magam is sportos alkatú vagyok,mégis csak a kövér nők tetszenek.
Én sportos,viszonylag izmos férfi vagyok,de ugyanez nőben nem tetszik.
Számomra az izmos nők férfiasak. A nő teste legyen puha,legalábbis nekem ez vonzó.
Sportos, izmos nő vagyok (az a típus, akit az itteni hülyegyerekek nem tudnak elviselni), a férjem abszolút nem az.
Viszont amíg én edzek, ő játszik vagy olvas, és megeszi a diétás kajáimat (is:)).
1-es, ebben kicsit tévedsz. Én szoktam edzeni, futni, túrázni, biciklizni, stb-stb..
Mégis ,,puha" vagyok. :)
Edzeni heti 4x (amikor éppen lehet járni), valóban az otthoni edzés nem motivál. Ezért az edzést a futás váltotta fel.
Túrázni, vagy biciklizni minden hétvégén. Nem vagyok egy otthon döglős típus.
Igen, nyilván tudom, hogy a kaján is múlik, de nem zabálok mindent össze, mégsem vagyok vékony ezek ellenére, mondjuk igaz, kövér sem. :)
De köszönöm, nem kérek életvezetési tanácsokat, nekem jó így, és eddig panasz sem volt a külsőmre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!