Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adott egy 21 éves csaj aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy 21 éves csaj aki tetszik, de összejött pár napja egy(szerintem ronda csöves alakkal). Egy ilyen friss kapcsolatból mennyire könnyű elhódítani a nőt? Gondolom könnyebb mintha már évek óta együtt lennének.

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 11:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
90%
Dagadt kis malac képű vagy.. tegyél le a nőről .
2021. márc. 14. 13:01
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem próbálkoztál azelőtt, hogy kapcsolata lett volna? Ez annyira tipik. Nem kell a csaj, de ha lesz valakije, akkor el kell csábítani, hogy bebizonyítsd magadnak mekkora kandúr vagy.
2021. márc. 14. 13:01
 13/38 A kérdező kommentje:
Mert várni akartam, hogy vége legyen a két hetes korlátozásnak, és nem gondoltam, hogy ennyi idő alatt valaki elszedi.
2021. márc. 14. 13:03
 14/38 anonim ***** válasza:
89%
Úristen de sötét vagy 🤣
2021. márc. 14. 13:07
 15/38 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd pls?
2021. márc. 14. 13:11
 16/38 A kérdező kommentje:
Látom megmagyarázni már nem tudod "Úristen de sötét vagy" :DD pedig érdekelne miért, hogy tanulhassak belőle
2021. márc. 14. 13:26
 17/38 anonim ***** válasza:
83%

‘elszedi’:Dddd

elszedni csak azt lehet, ami a tied, mivel a csaj soha nem volt (es nem is lesz a tied), ezert senki nem szedte el. ha erdekelned akar egy hajszalnyit is, nem jott volna ossze massal.

azert van bor a pofadon jocskan, hogy ekkora onbizalommal nyomulnal ra egy foglalt nore, aki valoszinuleg magasrol szarik rad. tuti, hogy az uj pasija ezerszer jobb nalad, csak feltekrny vagy, de hiaba: soha nem lesz a tied.

2021. márc. 14. 13:57
 18/38 A kérdező kommentje:
Dehogynem lesz az enyém ;)
2021. márc. 14. 13:59
 19/38 A kérdező kommentje:
Nem szarik rám mert beszélgetünk ;)
2021. márc. 14. 14:00
 20/38 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj kérdező, de annyira szánalmas vagy. Ennyire nincs benned semmi tisztelet a lány és a párja iránt, hogy hagyod őket? Ha te kellenél neki, akkor nem jött volna össze azzal a sráccal, mégis összejöttek, ami elég egyértelmű jel arra, hogy tőled nem szeretne semmit.

Az, hogy beszélgettek semmit sem jelent. Napi szinten beszélek több lánnyal és sráccal, mégse jönnék össze egyikükkel se.

A kapcsolatokhoz pedig még agyilag nagyon fiatal lehetsz, mert egy nő (vagy férfi) nem a "tied". Nem tárgyakról van szó.

Arra az egyetemi csoporttársamra emlékeztetsz, aki két hónapon át próbált közém és a barátom közé állni. Egyszerűen röhejes volt a kapálózása, pedig számtalanszor megmondtam neki, hogy köztünk nem lesz semmi és nem értem mi nem egyértelmű abban, ha a másiknak már van párja.

23/L

2021. márc. 14. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!