Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan személlyel, aki nem hajlandó veled szexelni házasság előtt?
Engem úgy neveltek a szüleim, főleg anyám, hogy maszturbálni bűn, és a szex csak azért van, hogy gyereket csináljunk, egyáltalán nem is élvezetes. Tini koromban rájöttem, hogy baromság az egész, és a szexnek nem is az az egyetlen formája, hogy a pasi bedugja, és vége. Szerintem akinek van egy bizonyos intelligenciaszintje, annak megjön az esze, és nem akar házasságig várni.
Sajnos 26 éves létemre még mindig nem tudtam kipróbálni a szexet, több egyéb ok miatt is, pedig már nagyon érdekelne. Ebben persze a vallásos neveltetés is közrejátszott.
Úgyhogy a válaszom nem, nem akarnék ilyen párt, és nem akarnám a közös gyerekeinket is megnyomorítani.
Egyébként semmi bajom a keresztényekkel, legtöbb normális, csak a vallási fanatistákat nem szeretem.
Nem
Volt olyan srac, akivel nagyon nem passzoltam az agyban (kicsi is volt, nem is tudta hasznalni es ugy unblock nem is tetszett a teste, miután levetkőzött)
Persze nem csak szex kell egy kapcsolathoz, de ha eletem vegeig csak vele feludhettem volna le...hat inkabb nem lett volna szexuális eletem
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!