Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem keserít el ha egy fiúnak/férfinek fogalma sincs a nők biológiájáról, mi az a menstruáció, mi a lényege, mi a különbség a tampon és betét között, szülésről?
Engem meg tudod mi keserít el?
- SOK nő, a megszakítást védekezésnek hiszi.
- SOK nő azt hiszi, hogy elég a bogyó, és nem kell kombinált védekezés.
- SOK nő azt hiszi, mert a pasija naponta fürdik, és menő ruhát visel, meg együtt vannak X ideje, akkor már nem kell gumi, mert nincs nemibaj.
- SOK nő sipítozik, hogy a pasija szexet akar, mikor megvan. És? Az ínye és a végbele, meg a keze és a talpacskája is vérzik ilyenkor a nőnek??? >:)
Persze, mindkét nemnél baromi gáz hogy kb azt se tudják milyen szerveik vannak, vagy azok mire is jók egyáltalán.
Sok nőnek szerintem fogalma sincs mekkora a méhe, mekkora a petefészke, na meg hogy abból kettő is van.
De férfiaknál is ugyan ez, hogy mit csinál a prosztata, mire vannak a herék, ondóhólyag, mellékherék....
Mindkét nemnél egyaránt szörnyű.
"Szerintem a nők többsége sem tud feltétlenül többet a férfiak biológiájáról, mint a férfiak a nőkéről."
De nem is oktatják ki a férfiakat a saját testükről.
Én írtam a redditet, ott az amerikai oktatás hiányossága nagyon feltűnő, sokan leírják, nők(!), hogy nem is tudták felnőttkorukig, hogy 3 lyuk van a lábuk közt, és nem onnan vérzünk, ahonnan pisilünk.
Olvastam olyat, férfitől, amerikaitól, hogy a menstruációnak nem kéne több napig tartania, azért hívják period-nak (ami mondat végi pontot is jelent), mert csak egy pontocska vérnek kéne kijönnie, csak összeeszünk mindent, ezért vérzünk.
Volt, aki azt hitte, a vérzést vissza lehet tartani, mint a pisit, és volt egy jó hosszú értekezés arról, hogy ha egy szűz nő azzal szexel először, akibe szerelmes és később a férje lesz, annak meghosszabbítja a péniszét, és olyanná alakul, hogy összeilljen a pénisz és a vagina. És azért van sok nagypéniszű férfi, mert a szűzlányok az ő péniszeiket hosszabbítják szexszel.
Tisztán emlékszem, hetedikben egész évben ezt vettük bioszból, még a felmérőre is emlékszem, profilból ott volt egy női meg egy férfi test, és meg kellett nevezni a részeket. Nem tudom, más sulikban, országokban mi van.
"Az ínye és a végbele, meg a keze és a talpacskája is vérzik ilyenkor a nőnek??? >:)"
Az ilyen, hát mondjuk "férfiakat" felkötném.
Szerintem az siralmasabb, hogy általában mit olvasok itt a gyk-n a gyereknevelés/terhesség topikban. Naponta vannak olyan kérdések (elvileg) felnőtt nőktől, hogy a hajam égnek áll, mert annyira nincsenek tisztában az alapokkal. Pl. negatív teszt + mensi, de attól még lehet e terhes; doki azt mondta nem terhes, de ő mégis érzi a "terhestüneteket", akkor biztos benézte a doki; aktus után 2-3 napon már hányingere van és feszül a melle, akkor összejöhetett e a baba; fogamzásgátlót szed, óvszerrel védekeztek, lehet e terhes... És igazából még oldalakon keresztül lehetne sorolni az orbitális baromságokat, majd mikor jön egy olyan válasz, hogy csapjon már fel egy bioszkönyvet a kérdező, még ő van megsértődve, hogy a nők mennyire nem éreznek empátiát egymás felé és mindenki csak kötekedni tud.
Engem leginkább ezek keserítenek el, nem a férfiak tudatlansága (tisztelet a kivételnek)
28# Látod ez a különbség férfi és nő között. A nők jobban tűrik a fájdalmat a férfiak kevésbé.
Az hogy te nem tudsz róla hogy kolléganőidnek baja van, vagy "feltűnt volna ha görcsöl" hát elárulom neked hogy k@vára tűrjük, de attól még rohadtul fáj. Nem mindenkinek, és akinek igen, annak sem biztos hogy szervi elváltozás vagy betegség okozza.
Én azt várnám a pasiktól, hogy legyenek megértőbbek ezzel a dologgal, mert ha nekünk nincs is tökünk, azért el tudjuk képzelni mit élhet át az akit tökön rúgnak, és nem lealacsonyítani akarom a fájdalmukat, de azért van különbség. Mint ahogy egyetlen férfi sem cserélne a nőkkel, legalábbis én még nem kaptam erre igen választ. Eszükbe se jutna bevállalni menzeszt, szülést, szoptatást. Vajon miért? Mert tudják, hogy a tökönrúgás azért mégsem fáj annyira.
"Ezt menstruáció kapcsán havi rendszerességgel több napig átélni semmiképp nem mondható általánosnak"
Tesóm néha elájul menzesz alatt, háziorvos azt mondta, ez belefér, mással is van ilyen.
#36 Egy másik válaszadó vagyok: ha te azt várod a férfiaktól, hogy ne osszák az észt a kizárólag nők által átélhető fájdalmak témájában, akkor talán neked sem kéne ilyen kinyilatkoztatásokkal élni a kizárólag férfiak által átélhető fájdalmakról, hogy "nem lealacsonyítani akarom a fájdalmukat, de azért van különbség" meg "el tudom képzelni". Nem tudod elképzelni.
Annak, hogy kevés férfi cserélne nőkkel, csilliárd egyéb társadalmi oka is van, ahol a férfiaknak lejt a pálya. Az emberek többsége egyébként ritkán ábrándozik nemváltásról, mivel úgy istenigazából zéró realitása van, születtél valamilyen neműnek, ebben kell valahogy boldogulnod.
Hogy kínoznák a nők egymást a szoptatással meg a szüléssel? Nem értem nőként se a gondolat menetet.
És én pl simán lennék pasi, nyilván csak azért lenne gáz, mert meleg pasi lennék, meg van nyilván a férfi létnek is árny oldala, de a szülést, a menszeszt pl. lazán cserélném reggeli merevedésre. Nyilván van, amit szeretek a női létben, de én és még sok nő irigyli a pasikat az ilyesmik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!