Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat, hogy a zenei vagy filmbeli ízlés nagyon eltérő?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 17:08
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
38 szavazat
1/12 anonim válasza:
Most mondanám, hogy nem, de ha nagyon sznoboskodnak, hogy melyik jobb... én biztos sznoboskodnék, ha valaki tuctuct vagy mulatóst hallgatna.
2/12 anonim válasza:
Hogyne, normális esetben nem ilyen felszínes dolgokon fog múlni.
3/12 anonim válasza:
Nemtudom, ez már elég komoly dolog. Nekünk amiatt lett vége mert percenként 30x vettem levegőt, ő meg 29x.. ez sajnos nem tud működni.
4/12 anonim válasza:
Természetesen. Én elektronikus zene párti vagyok a 90-es évek elejétől, főleg techno, de keményebb vonal is jöhet de volt rock kedvelő barátnőm is, semmi probléma nem volt belőle soha. Amúgy nálam a zenében az igényesség számít, tehát meghallgatom a jó rock, rap és nem elektronikus zenéket is. Egyedül, ami világéletembe taszított az a sláger zene és amiket kb. a rádiók játszottak világéletükben. Magyarul a tömegszar zene, amit nem tudok megemészteni és nem szívesen venném, ha a párom ilyennel mérgezne :D Persze, ha akkor hallgatná, amikor nem hallom miattam az is oké!
5/12 anonim válasza:
Természetesen működhet, ha egyébként a felek életében nem játszik fontos szerepet a zene és a filmek. Nekem azért elég fontos mindkettő, főleg a filmek, mert az életem (és nem csak a szabadidőm) meghatározó részét teszi ki a filmnézés/filmelemzések olvasása/filmekről való diskurzus. Egyetemen tanultam filmemléletet is, írtam filmkritikákat és a legutóbbi alkalmi munkám is egy filmes kiadványhoz kapcsolódott. Ennek fényében értelemszerűen nem örülnék annyira, ha a párom ízlése nem mutatna túl mondjuk a Marvel-filmeken. De például másoknál elképzelhetetlen lenne egy vegán-nemvegán kapcsolat, és én hiába vagyok vegán, pont nem érdekel, a párom eszik-e húst, és a közös étkezések hiánya se tud túlságosan letörni.
6/12 anonim válasza:
Nekünk teljesen eltérő a zenei ízlésünk, de működik, pedig a barátom egyáltalán nem hajlandó nyitottabbnak lenni ezen a téren (minden, amit én hallgatok szar). A filmeken nem veszünk össze
7/12 anonim válasza:
Igen, de az ketsegtelen, hogy ehhez gyakorlati feltetelek kellenek. Tehat, hogy ha kimondott a nem-tetszes, ne kelljen elszenvedni, illetve lemondani se rola.
8/12 anonim válasza:
Ha az egyik fél nem erőlteti rá a másikra a saját ízlését, akkor működhet.
9/12 anonim válasza:
Igen, ha az egyik fél enged néha a másik meg nem erőlteti nagyon.
10/12 zol56 válasza:
Az a baj, hogy a zenehallgatás és a filmnézés két elég fontos szabadidős és hobbi tevékenység. Így nagy valószínűséggel sok más mindenben is eltér egymástól a két szóbsn forgó személy. Nem feltétel és nem 100% de annál nagyobb az esély minél több közös dolgotok van. Persze van elfogadás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!