Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, h a nők jó emberismerők, és h mindig kiszagolják az igazat?
Figyelt kérdés
Szerintem ez hazugság. Több nőtől is megkaptam, h én milyen talpraesett, céltudatos, magabiztos ember vagyok, sőt, még azt is, h biztos jó lehetek az ágyban. Egyszer az is előfordult h kb. 3 napos ismertség után az új kolléganő fehérneműs képeket küldözgetett magáról. Meg h én biztos nagyon "tüzes" lehetek. Rákérdeztem, h ezt mégis miből gondolja, erre azt mondta, h ezt látja rajtam, a gesztusaimból, meg a kisugárzásomból. Olyan is volt (még a karantén előtt, igen, felszolgáló voltam egy szállodában), h odajött hozzám egy nő, h a 3 nap alatt, amíg itt vendégeskedtek, totál belém zúgott a lánya, sose látta még ilyennek. Ráadásul nem is nézett ki rosszul. Az igazság pedig az, valójában egy végtelenül önbizalomhiányos, lelkileg összetört ember vagyok. Ráadásul még szűz is. Most akkor vagy ennyire jó színész lennék, vagy a fenti állítás hamis, vagy pedig tényleg tudják, milyen vagyok valójában, csak nem akarnak szembesíteni vele? Esetleg "játszanak" velem? Bármi is van, mindig kimentem magamat/megszakítom a kapcsolatot velük, mert egyrészt esélytelen, h megfeleljek nekik hosszútávon, másrészt ez önmagában is elég ciki, s nem hiányzik az sem, h megszégyenítsenek/megalázzanak. Szóval akkor szerintetek h van ez? 28f2021. márc. 11. 15:45
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet az lesz. Ha ez igaz, akk nagyon kiábrándító. Mire jók ezek? Én nem akarnék játszadozni senkivel. Valaki vagy kell nekem, vagy nem. Mindegy. Azért köszönöm a tanácsot.
2021. márc. 17. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!