Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán nem vagyok képes igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán nem vagyok képes igazán felnőni?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de komolyan érdekelne, ki mit gondol. 39 éves nő vagyok, intelligens, értelmes, van karrierem, életem, párkapcsolatom. Mégis úgy érzem, hogy sok szempontból megmaradtam egy gyerekes szinten, és nem tudom, hogyan lehetne ezen változtatni. Pl. ha a párommal összekapunk valami apróságon, képes vagyok duzzogni rajta egy órán keresztül, sőt, gyakran el is sírom magam, mint egy hisztis tini... vagy a másik példa, hogy nem tudom jól beosztani a pénzt, sok felesleges dolgot veszek akkor is, ha tudom, hogy nem kellene, nincs rá szükségem. Vagy pl. sokszor hajlamos vagyok a lustaságra, előfordul, hogy szombaton akár délig is alszom, míg mások addigra rég megfőzik az ebédet, én és a párom pedig csak lustálkodunk, rendelünk egy kaját, és tök jól elvagyunk. Ezek nem mindennapos dolgok, azért általában normális, dolgozó nő vagyok, felelős pozícióval, és a párkapcsolatomban is minden a legnagyobb rendben van, de ilyenkor, ha ezek a dolgok előjönnek, tiszta hülyének érzem magam, hogy egy érett, felnőtt nő nem így reagálna helyzetekben, szituációkban. Van valaki, aki tapasztalt magán hasonlót? Ötlet, tanács?
2021. márc. 11. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az érettséget nem ezek a dolgok határozzák meg, kortól függetlenül lehet bárki érzékenyebb lelkű, vagy vásárlósabb hajlamú, esetleg lazább, tehát hogy nem az ebédet görcsöl, hanem kipiheni magát.

Amíg a pároddal nektek ez így megfelel, nincsenek belőle konfliktusok, meg tudjátok oldani (pl. egyik félnek sem gond, ha rendeltek kaját), addig az ég világon semmi baj nincs.

Nem lehet állandóan vigyázzban állni és a társadalmi elvárásoknak megfelelni, hogy "milyennek KÉNE lennie egy 39 éves nőnek.."

Az a lényeg, hogy boldogok és elégedettek vagytok, ennél nincs fontosabb!

2021. márc. 11. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Mutass képet magadról.
2021. márc. 11. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:

1: köszönöm, igen, próbálnék megfelelni az elvárásoknak, de tény, hogy a párommal igazából nagyon jól megvagyunk így is, mindezek ellenére :)

2: ennek szerintem semmi köze a kérdéshez :)

2021. márc. 11. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha így jól érzed magad, mi a probléma? Ne akarj másoknak megfelelni, az a lényeg, hogy boldog légy és a párod is boldoggá tedd, ez a te életed. Egyetlen probléma, hogy a pénzt nem tudod beosztani, szerintem erre kell fókuszálnod.
2021. márc. 11. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A hisztin és a duzzogáson dolgoznék a helyedben, de csak azért, hogy a saját életminőségem jobb legyen, azért valljuk be elég szar dolog túlérzékenynek lenni. Egyébként meg csak azt tudom mondani amit az előzők, 39 éves vag, szard le a megfelelési kényszert, élj és hagyj élni :)
2021. márc. 11. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A szombati lustulas maradjon meg. Nyilvan faradt vagy.
2021. márc. 11. 13:13
 7/10 zol56 ***** válasza:
100%

Nem egyformák az emberek.

Ti ilyenek vagytok.

Engedd el a dolgot.

Teljesen normális vagy.

2021. márc. 11. 13:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)
2021. márc. 11. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Azt gondolom, hogy a munkádban ellátod a feladatot, ügyes vagy, ott nagyon figyelsz, akkor az élet más területén miért nem lehetne lazábban venni a dolgokat? Így vezeted le pl.: a feszkót, hogy ott meg lazább vagy.

Ha ezzel a stílussal nem veszélyezteted sem önmagadaat-, sem a környezetedet, akkor maradj ilyen "felnőtt gyerek". Sokkal jobb ez, mint egy merev embernek lenni:).

2021. márc. 11. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Hú, ezt ismerem. Dettó. Én mondjuk szerintem sokkal durvább vagyok. Egyidősek vagyunk amúgy, de lélekben én mindenki szerint a 13 éves szintet hozom. Néha csinálok olyan felnőttes dolgokat is, mint pl.lekvárfőzés, vagy ilyesmi. Ezekkel aztán csak jól összezavarok mindenkit😂 Annyi a különbség, hogy én nem szoktam sírni, hisztizni, de más téren meg bőven a te szinted alatt vagyok. Tanácsot azért nem tudok adni, mert engem ez egyáltalán nem zavar. Semmi megfelelési kényszer nincs bennem. Akinek nem tetszik, haladhat tovább 🤷
2021. márc. 12. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!