Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 65-70 év közöttieknél létezik az igazi Szex? Mit tud produkálni egy ilyen pár?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 23:30
1/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Az én apám 67 éves és le van bénulva.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez függ a testi állapotuktól és, hogy mennyire akarnak szexelni.
A 3 elő nagyszülőm közül az egyik 83, amilyen jó állapotban van (kb 10-20 évvel jobb az egészsége, mint egy átlagos 80-as férfinek), szerintem simán tudna szexelni, ha lenne neki kivel.
Nagyanyám, bár tudna, nem akar már évek óta. Onnan tudom, hogy pár rokonom rákérdezett én meg ott voltam és belehallottam a beszédbe.
Másik nagyapám lehet szexel, de nem vagyok benne biztos. Minden baja van már neki a prosztatájával, eésztésével. Amennyi alkoholt iszik, a mája se lehet túl ép, meg hát fullad is kis aktivitások után is. Nem lehet egy nagy eresztés szerintem, de egy bizonyoskor után talán elég lehet valakinek, amit nyújtani tud(hat).
5/8 anonim válasza:
Nagyapám 84 évesen kurogatta a 26 éves barátnőjét,persze pénzért,amit nem is titkolt senki előtt a piacon "menősködött" vele mindenkinek.
6/8 anonim válasza:
Barátnőm mesélte, hogy a nagyanyja, aki 70 feletti, lecserélte 60 pár éves barátját, mert nem teljesített jól az ágyban.
7/8 anonim válasza:
Mi 65 évesen hetente de három éve mikor összejöttünk volt hogy naponta összebújtunk.
8/8 anonim válasza:
Ez csak a fittségükről és a libidójuktól függ. Van olyan 70+-os ismerősöm, akiről tudom, hogy szexuálisan aktív (mondjuk nem korabeli nővel, hanem fiatalabbal), és van olyan ismerősöm is, aki egészségügyi okokból nem képes rá. Ebben a korban nagyobb eséllyel nincs már szex akár mobilitási gondok miatt, akár klimax / változókor miatt, de ez azért nem mindenkire érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!