Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 65-70 év közöttiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 65-70 év közöttieknél létezik az igazi Szex? Mit tud produkálni egy ilyen pár?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Jó kérdés. Az én apám 67 éves és le van bénulva.
2021. márc. 11. 00:48
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Tobbet, mint hinned.
2021. márc. 11. 01:52
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem akarom tudni. 🤣
2021. márc. 11. 03:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ a testi állapotuktól és, hogy mennyire akarnak szexelni.

A 3 elő nagyszülőm közül az egyik 83, amilyen jó állapotban van (kb 10-20 évvel jobb az egészsége, mint egy átlagos 80-as férfinek), szerintem simán tudna szexelni, ha lenne neki kivel.

Nagyanyám, bár tudna, nem akar már évek óta. Onnan tudom, hogy pár rokonom rákérdezett én meg ott voltam és belehallottam a beszédbe.

Másik nagyapám lehet szexel, de nem vagyok benne biztos. Minden baja van már neki a prosztatájával, eésztésével. Amennyi alkoholt iszik, a mája se lehet túl ép, meg hát fullad is kis aktivitások után is. Nem lehet egy nagy eresztés szerintem, de egy bizonyoskor után talán elég lehet valakinek, amit nyújtani tud(hat).

2021. márc. 11. 04:23
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Nagyapám 84 évesen kurogatta a 26 éves barátnőjét,persze pénzért,amit nem is titkolt senki előtt a piacon "menősködött" vele mindenkinek.
2021. márc. 11. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm mesélte, hogy a nagyanyja, aki 70 feletti, lecserélte 60 pár éves barátját, mert nem teljesített jól az ágyban.
2021. márc. 11. 07:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 65 évesen hetente de három éve mikor összejöttünk volt hogy naponta összebújtunk.
2021. márc. 11. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez csak a fittségükről és a libidójuktól függ. Van olyan 70+-os ismerősöm, akiről tudom, hogy szexuálisan aktív (mondjuk nem korabeli nővel, hanem fiatalabbal), és van olyan ismerősöm is, aki egészségügyi okokból nem képes rá. Ebben a korban nagyobb eséllyel nincs már szex akár mobilitási gondok miatt, akár klimax / változókor miatt, de ez azért nem mindenkire érvényes.
2021. márc. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!