Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-27 éves lányoktól kérdezném azt, hogy nektek bejönnek - e a motoros fiúk?
Természetesen. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem mindenki "szórakozik az életével hobbiból" pusztán azért, mert reggelente motorra ül és nem pedig kocsiba.
Ez egy laikus véleménye, amit igyekeztem a saját, kevésbé laikus véleményemmel ellensúlyozni. Nyilván a párválasztásodba nem állt szándékomban beleszólni, ez szíved joga, de szerintem nem is ez volt a mondandóm veleje.
A kérdés az volt, hogy bejönnek-e a motoros pasik. Nem, mert indokolatlan önveszélyeztetésnek tartom. Ebbe lett belekötve hogy de de tök biztonságos, de de nyugodt ember nem száguldozik. Oké. Elfogadom. Ettől még a kérdező kérdésére a válaszom továbbra is az, hogy "Nem, mert indokolatlan önveszélyeztetésnek tartom", és nem értem miért kell győzködni.
Légyszi ne állíts szalmabábot, egy szóval se mondtam, hogy biztonságos :)
Nem győzködlek semmiről, csak igyekeztem rávilágítani néhány pontatlanságra. Teljesen megértem, ha valaki ezért nem választ ilyen párt magának, vagy hogy indokolatlan önveszéleztetésnek tartja. Ahány ember, annyiféle hozzáállás lehetséges :) Vannak ingerkeresőbb emberek, vannak inkább ingerkerülő emberek, illetve van sokféle keverék. Barátnőm például alapvetően ingerkerülő, elfárad, amikor napokon keresztül egyfolytában idegen ingerek érik, de ugyanakkor már 2015 óta megyünk hosszabb-rövidebb túrákra motorral. Immáron 15 országban jártunk és mindig élvezi ezeket. Persze túránként egyszer a hotelben marad pihenni, amíg én elmegyek egyedül egy hosszabb körre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!