Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves fiúba vagyok szerelmes, mit tegyek? 16/L
Ez a fiú itt lakik a szomszed faluban. De nem arrol van szó hogy jajj de helyes es csak tetszik nekem , mert nem.... igen helyes de nem csak ezert szerettem bele.
Nem tudom megmondani hogy miert de ez már evek óta így van.
Nem tudom hogy mit tegyek.....
Mindig rá gondolok mindig mikor megyek valahova a faluba felek hogy látni fogom mert mikor meglatom elpirulok és tiszta piros leszek, nagyon kínos....
Azt sejtem hogy tetszek neki, de ez nekem nem eleg. Tegyük fel elmondom neki hogy szeretem es ő azt mondja pl hogy próbáljuk meg együtt... de én ebbe nem mennek bele mert tudom hogy ő nem szeret.
Meg mondom őszintén a csaladjaink is nagyon különbözőek , ők tele vannak pénzzel, jó moduak mindenuk megvan. Mi szegények vagyunk és annyira nem vagyunk jo moduak mint ők.
Ez őt biztos hogy nem erdekli de engem kicsit zavar.
Akkor ott van a korkülönbség. 11 év van koztunk , de en nem most akarok vele egyutt lenni az biztos. Engem a kor nem érdekel viszont lehet h őt igen.
A masik dolog az az, hogy ő neki 27 évesen szerintem mar igényei vannak az ágyban , én meg még szűz vagyok es nem hiszem h lenne kedve egy szüz lánnyal szórakozni miközben kaphatna mondjuk egy normális vele egy időst is...
Vagy nincs igazam?
Adjatok tanacsokat es irjatok le hogy szerintetek mitbtegyek es ti mit tennetek a helyemben.
😞😞😞😞
Jól látod a helyzetet. Jól érzed, hogy túl nagy a korkülönbség, és azt is jól látod, hogy neki más igényei vannak, mint neked.
Azt javaslom, hogy ne foglalkozz ezzel a férfival, ne keresd a társaságát, helyette inkább korodbeli fiúkkal beszélgess és ismerkedj. Idővel biztos lesz olyan, aki tetszik majd neked, és akinek te is tetszeni fogsz, így elhív randizni.
Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy magára valamit is adó 27 éves férfi nem kezd ki 16 éves lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!