Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl gyors tempóban haladtunk, ha 2 hónap után már együtt is élünk?
Minden ember más, minden párkapcsolat más, nem lehet mindegyikre érvényes receptet előírni, hogy x hónap, x év után kell jönnie ennek vagy annak. Mi is 3 hónap után költöztünk össze, és egyáltalán nem volt korai, előtte is ismertük egymást, tudtuk egymásról, hogy korrekt emberek vagyunk akik képesek mással együtt élni, szóval miért ne. Házasodni viszont csak most, 3 év után fogunk (szerintem ez egy sokkal nagyobb döntés és sokkal több dologban kell bizonyosság, hogy érdemes az illető mellett lehetőleg élethosszig elköteleződnöd).
A bölcs hozzáállás az, hogy mielőtt egy nagy dolgot meglépsz, jó néhány dologról meg kell bizonyosodni. És ez mintha rajtad nem nagyon érződne. Hogy tudsz megbizonyosodni arról 10 nap együttélés után, hogy jó férj és jó apuka lesz?
Az összeköltözesig oké.
Mi aug.28án talalkoztunk először, elötte nem ismertük egymást. Oktober 7.én költöztem hozzá az albiba. Ez 2016ban volt.
Nem volt 2 hónap...
Aztán rá 3évre született meg a fiunk, 4évre hazasodtunk. Most jön a második baba.
Az első 2évben 1000%, hogy az együtt élésen kívül többe nem mennék bele.
Illetve nekem ez a nő idősebb felállás sem tetszene.
28l
Kedves 12-es !
Nálunk pontosan 1.5 évvel idősebb a feleségem. 30 éve együtt vagyunk.
Nem haladtok gyorsan.
Sok boldogságot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!