Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tényleg olyan nő kell, aki csak kevés érzelmet táplál felétek?
" Kinőttem már azokból a gyerekes játszmákból, hogy magamra vegyem, ha valaki kéreti magát hosszú időn át. " +1
Max. filmekben mutat "jól", ami rendezett, a valóságban ezek a nagy játszmák szánalmasak.
Szerintem simán csak értékét veszti a nő, ha már megvan.
A kiírt szituban is ez megy. Addig kell az asszony, mig 3 lépést tart. Lehet a nő nem is szerelemből van vele mert" menne nélkule is az élet". Ennyi csakna titka.
Majd megkérdezem a szeretőmet aki nem tud szeretni. (Mert csak az olyat tudja akiért tenni kell meg leuralja meg szemét vele)
Egyelőre csak a bullshit dumákat nyomja hogy nem akar csalodni.
De igazábol az a baj hogy én lattam már olyan kérdést itt a napokban amit ffi irt ki, hogy együtt van egy szép aranyos kedves lannyal, de segitség mégsem szerelmes, mit csináljon hogy az legyen..
En igy vettem észre hogy jo pasiknál ez. (Aki a nőnek tetszik valoban).és "nyomi" pasik viszint kitartanak állandoan kaparva (aki a nőnek nem tetszik valojában, de megalkuvo).
Egyelőre én is tartok. Annyit változtattam csak az egészen hogy elfogadtam a könnyű nő szerepet igy legalább olyannal vagyok aki nekem tetszik is meg rá is vagyok "kattanva",mintsem olyan kapcsolatban hogy nem vagyok azerelmes de anyagilag megad mindent meg jo ferj es apa es megbecsülöm.
Nem tudom hol kezdődik az hogy ki a q.rva de szerintem az utobbinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!