Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tényleg olyan nő kell, aki csak kevés érzelmet táplál felétek?
En is ezt tapasztalom a ffiak többségétől.
Vérre menően is képesek harcolni aztán ha beleszeretek meg elkezd leuralni lenézni, meg is csal ki is dob az, aki az elején könyörgött is..
Én annyira beleuntam ebbe hogy én fogtam magam aki nekem tetszett siman beugrottam vele alkalmiba.
Ő meg örül a könnyen jött nőnek és barmikor tárt karokkal ia fogad. De szerelmes persze csak akkor tudna lenni ő is, ha bele kéne adnia apait anyait. En meg az ilyen szerelemből köszönöm, már kaptam, és többet nem kérek.
Akinek nem jön be a szerelmes vagy nyitott nő, mehet is.
Ez nagyon nem vonzó számomra. Így nem teljesedhet ki igazán soha egy kapcsolat...és inkább játékszerei lesztek egymásnak. A játék az meg csak játék ugye...
32f
És persze a szeretőmnek is olyan nagy szerelme volt elottem aki mellett végig szenvedett..
Tipikus.
23.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!