Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire túlértékeltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire túlértékeltek a nők/párkapcsolatok, miért van ekkora gerillaharc értük a férfiak között?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem a felhajtást. mindenki ezerrel teszi a szépet, puncsol, nyalizik, vagy éppen játsza a menőt.

Sok férfi simán hajlandó eltartani munkaképes, felnőtt nőket is..

Szórakoztatják őket, utaztatják, folyton azt lesik hogy a kis drága éppen mire vágyik. Mert mi van ha jön egy jobb pasi és a nő kukázza őket miatta. Juj.

Értem nem rajonganak a nők, de engem ez nem zavar. Nem is nagyon hajtom őket, ha megtetszik valamelyik közlöm vele általában hogy szívesen megdöngetném, de ennyi.

F/30

2021. márc. 5. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ezért nem lesz soha nőd. Amúgy az eltartás/utaztatás ugyanolyan szánalmas véglet mint amilyet te képviselsz. A párok többsége normális, kölcsönös érzelmeken alapuló párkapcsolatban él.
2021. márc. 5. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

"A párok többsége normális, kölcsönös érzelmeken alapuló párkapcsolatban él."

Ez csak a látszat, mert ha ez valóban így lenne, fele annyi megcsalás sem lenne a világon. A prostik vendégköre csökkenne, és fele annyi párkapcsolatos vacak könyv sem lenne a polcon.

Az sem igaz, hogy az érzelmek kölcsönösek, mert az esetek többségében a két fél közül valamelyik jobban szereti a másikatat, aki be is hódol.

A média hazugsága, hogy mindenki boldog párkapcsolatban él. Ha ez így lenne, szóba sem állnának velem azok a nők, akiknél kezdeményezek, de pasijik van.

2021. márc. 5. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Viszont te csak belőlük indulsz ki, azokból akik azért (is) utasítanak vissza, mert párkapcsolatban élnek, nem. Az én köreimben nem szokás a megcsalás, de ha meg is történik mondjuk titokban és nem derül ki: a pár akkor is egyenlőségen alapuló kapcsolatban él, senkit nem tartanak el, közösen tesznek a dolgokért és építik az életüket. Amit a kérdező ír, az továbbra is egy nem létező probléma, két végletről tud csak beszélni, a masszív tömegekre jellemző átlag létformát nem érti. Egy tanár, mentős, gyári munkás, irodista miből utaztatná meg tartaná el a nőjét? Mégis a legtöbbnek nője, sőt. Felesége, családja van.
2021. márc. 5. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
A nők ugyanezt csinálják.
2021. márc. 5. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

savanyu a szolo, ugye? szerintem te siman lenyalnad barmelyik no cipotalpat is, ha egyaltalan szoba allnanak veled.

igy valoban nehez ‘eltartani egy not’ ha egyaltalan meg a beszelgetesig se jutsz el eggyel sem, illtve otthon elsz anyaddal.

‘Értem nem rajonganak a nők, de engem ez nem zavar. Nem is nagyon hajtom őket, ha megtetszik valamelyik közlöm vele általában hogy szívesen megdöngetném, de ennyi.‘

:Ddd dehogy kozlod, hozzajuk se mersz szolni. egyebkent vicces, hogy azt irod, nem erdekelnek a nok, kozben meg napi tobb kerdest irsz ki a csajozas-nok-kapcsolat temakorben. erdekes, enegem nem

erdekelnek a szamitogepes jatekok, nem is irkalok abban a temakorben semmit. te miert nem teszed ezt?

2021. márc. 5. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de amit te gerillaharcnak hivsz az a szanalmas kategoria. Ez jott le neked Balazska a parkapcsolatok rovatbol, hogy noknek puncsolni kell, meg luxusudulesre elvinni? Mivel ebbol is latszik, hogy parkapcsolatra alkalmatlan vagy, ezert neked meg kell venni egy not. De azt mekis berbol nehez lesz. Mi lesz igy a megoldas? Kiirsz meg 5 even keresztul napi 18 kerdest?
2021. márc. 5. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Bazsi, itt a neked való nőstény! Kellőképp pszichopata. Összeillenétek.

2021. márc. 5. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!