Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire túlértékeltek a nők/párkapcsolatok, miért van ekkora gerillaharc értük a férfiak között?
Nem igazán értem a felhajtást. mindenki ezerrel teszi a szépet, puncsol, nyalizik, vagy éppen játsza a menőt.
Sok férfi simán hajlandó eltartani munkaképes, felnőtt nőket is..
Szórakoztatják őket, utaztatják, folyton azt lesik hogy a kis drága éppen mire vágyik. Mert mi van ha jön egy jobb pasi és a nő kukázza őket miatta. Juj.
Értem nem rajonganak a nők, de engem ez nem zavar. Nem is nagyon hajtom őket, ha megtetszik valamelyik közlöm vele általában hogy szívesen megdöngetném, de ennyi.
F/30
"A párok többsége normális, kölcsönös érzelmeken alapuló párkapcsolatban él."
Ez csak a látszat, mert ha ez valóban így lenne, fele annyi megcsalás sem lenne a világon. A prostik vendégköre csökkenne, és fele annyi párkapcsolatos vacak könyv sem lenne a polcon.
Az sem igaz, hogy az érzelmek kölcsönösek, mert az esetek többségében a két fél közül valamelyik jobban szereti a másikatat, aki be is hódol.
A média hazugsága, hogy mindenki boldog párkapcsolatban él. Ha ez így lenne, szóba sem állnának velem azok a nők, akiknél kezdeményezek, de pasijik van.
savanyu a szolo, ugye? szerintem te siman lenyalnad barmelyik no cipotalpat is, ha egyaltalan szoba allnanak veled.
igy valoban nehez ‘eltartani egy not’ ha egyaltalan meg a beszelgetesig se jutsz el eggyel sem, illtve otthon elsz anyaddal.
‘Értem nem rajonganak a nők, de engem ez nem zavar. Nem is nagyon hajtom őket, ha megtetszik valamelyik közlöm vele általában hogy szívesen megdöngetném, de ennyi.‘
:Ddd dehogy kozlod, hozzajuk se mersz szolni. egyebkent vicces, hogy azt irod, nem erdekelnek a nok, kozben meg napi tobb kerdest irsz ki a csajozas-nok-kapcsolat temakorben. erdekes, enegem nem
erdekelnek a szamitogepes jatekok, nem is irkalok abban a temakorben semmit. te miert nem teszed ezt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Bazsi, itt a neked való nőstény! Kellőképp pszichopata. Összeillenétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!