Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is úgy érzi, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy érzi, hogy a mai kapcsolatok zsákutcák?

Figyelt kérdés
Hogy lehetsz akármilyen jó, akkor sem fogod megtalálni a boldogságot valaki mellett, mert megcsalnak, átvágnak, szexre használnak, nem léptek túl az exeken, sérelmeken. Bármelyik pillanatban ott hagyhatnak se szó se beszéd. Ha gyereket vállalsz semmi nem biztos, akármikor cserbenhagyhat a másik fél. Annyi buktató van egy kapcsolatban és senki nem tesz érte semmit inkább egy másikhoz rohangál.
2021. márc. 2. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem, en tok jol megvagyok :)
2021. márc. 2. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Én sem érzem ezt. 6 kapcsolatom volt. És amíg tartott mindegyikben tiszteltek, korrektek voltak velem. Az elsőt leszámítva pedig mindig közös döntés volt a szakítás. Amikor már nagyon más írányba haladtunk és nem tudtunk ezen változtatni akkor le lehetett ülni a másikkal és megbeszélni a különválást.

Most van férjem, de nem dőlnék a kardomba, ha egyszer úgy dönt továbblép. Joga van a boldogsághoz és amikor felismeri, hogy mellettem ezt már nem találja meg, és küzdeni sem akar, akkor legalább megteszi azt a szívességet, hogy nem rabolja az időmet, mert nekem is jogom van a boldogsághoz.

2021. márc. 2. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, Te tudsz valamit! :)
2021. márc. 2. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért vagyok egyedül. Boldogabb lennék egy harmonikus kapcsolatban, de boldogtalanabb egy elérhető kapcsolatban.
2021. márc. 2. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Semmi értelme sincs egy kapcsolatnak sem.
2021. márc. 2. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Végül mind meghalunk így is úgy is.

A szép fiatal éveink meg úgy elszállnak mint egy pillanat.

2021. márc. 2. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Igen, zsákutcák általában. Talán, mert nem ismerik a felek önmagukat, és már eleve ez a gond. Ha önmagamat nem ismerem, akkor miért, hogyan várom el a másiktól, hogy ő úgy bánjon velem, ahogyan nekem az jó lenne?
2021. márc. 2. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem, én tök jól vagyok. A férjemen kívül egy hosszú kapcsolatom volt, de csak mert annak vége lett nem tartanám zsákutcának, mert sokat tanultam belőle. Ha esetleg a férjem vagy én a távoli jövőben válni akar, azt se tartanám rossznak, vagy zsákutcának. Én egy kapcsolatban azt nézem, mit kaptam általa, nem nyafogok, hogy el lett szarva az életem meg hasonlók. Ha tanultam belőle, már megérte.
2021. márc. 2. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem megjavitjuk, eldobjuk. Bíztam valakiben, aztán pár napja kiderült, tinderezik mellettem.

Nem látom értelmet kapcsolatnak.

2021. márc. 2. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Csernus 'szomorú ponty' Imre jól kielemezné ezt itt nekünk.
2021. márc. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!