Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kiakadva a nők, ha nem akarok kapcsolatot?
Kèrdező ugy nez ki itt sem értik :D
Én ertem azt, hogy 50 50 az eselye annak hogy csak szex marad vagy tobb lesz. Es nem is álmodozom már a kapcs elején sem nem vagyok tévhitekben es megértem ha a srác még mindig a csak szexnèl stagnál akár vègig.
De akkor en kivétel vagyok :D
Én értelek, de akkor ezt illik előre tisztázni. Tehát mondd meg, hogy nem szereted ezt előre eldönteni, de nem feltétlen komolyban gondolkodsz, mert ha nem alakulnak ki érzelmek, akkor csak szexet szeretnél.
Amúgy tök igazad van, annyit kivéve, hogy azért jó eséllyel az ember már első pillanatban tudja, ki az, aki biztos nem fogja soha annyira megfogni, hogy komoly legyen belőle. Még ilyenkor is lehet sírás, ha az ember egyenes, mert a másik reménykedik.
"Figyelj, én jelenleg csak szexkapcsolatban gondolkodok, de ha úgy alakulnak a dolgok, akár egy komoly kapcsolatra is nyitott lehetek. Jelenleg viszont számomra ez csak szex."
Ebben mégis mi olyan nehéz?
""Figyelj, én jelenleg csak szexkapcsolatban gondolkodok, de ha úgy alakulnak a dolgok, akár egy komoly kapcsolatra is nyitott lehetek. Jelenleg viszont számomra ez csak szex."
Ebben mégis mi olyan nehéz?"
Egy ilyen szöveg után a kutya nem lapulna meg neki, nemhogy egy némi önértékeléssel bíró csaj. Hát ezért nem mondja.
Ha igazán jó pasi lenne, elmondaná, hogy nem tudja, mit akar. A lányok akkor is lefeküdnének vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!