Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kiakadva a nők, ha nem akarok kapcsolatot?
Mert semmiért cserébe nem jár semmi.
Te semmit se adsz és ezért szexet vársz el.
Én értem azt, hogy van esély hogy kapcsolat lesz, van esély hogy csak szex.
Ebben az esetben azért akarnak ki, mert ezzel azt közölöd, hogy adtál esélyt arra, hogy megkedveld, de nem érdemes rá. Ez természetes dolog, nincs vele gond, de attól még fájhat.
Egyébként valóban tisztességesebb lenne ha tudnák, hogy nem biztosan kapcsolati céllal ismerkedsz
Szerintem te is tudod elég hamar hogy csak numera és továbblépsz vagy "wow ez a csaj nekem tökéletes". Csak még saját magadnak se vallod be, és inkább jól szórakozol (kefélsz) a másik kárára. Mert tudod hogy a csajok többsége a csak szexre nemet mondana. Az hogy "még nem döntöttem el" az álszentség. Képmutatás. Ilyenek miatt van rossz híre a férfiaknak.
Illik megbeszélni mielőtt lefekteted őket.
Persze az ő naivitásuk is hogy belemennek. Régen ezért kellett elvenni a lányt feleségül mielőtt megdughattad. Nehogy sírás legyen a vége, de hát szabad szerelmet akart mindenki.
#13 "Te semmit se adsz és ezért szexet vársz el."
Kéne valamit cserébe adni? Most k.rv@zásról beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!