Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ápolt ducik jönnek be a pasiknak? Vagy az ápolatlan normális testalkatúak?
Ismerek egy lányt akihez tudlak hasonlítani, és vele az a helyzet hogy ő nem "kövér", ahogy te mondtad (mondjuk egyikőtök sem annyira durva, szóval simán lehetne barátotok), hanem inkább nagy darab. Nem nőies és bár ápolt, nem zsíros a haja és úgy általában semmi baj nincs vele, ENGEM mégsem fog meg, mert semmi különleges nincs benne, ami vonzó lenne, ráadásul a személyisége sem nagy szám...
Gondold magad végig, hogy izgalmas lennél-e. Ha én magamra gondolok, akkor boldog vagyok, mert korrekt vagyok és kedves szinte mindenkivel. Szánj arra pár percet hogy gondold végig az értékeid, és agyalj azon, hogy hogyan válhatnál olyanná aki után futnak a fiúk... nem lehetetlen, egyik közeli barátomnak sikerült:)
Viszont arra figyelj, hogy ne fordulj ki önmagadból egyik napról a másikra, az inkább ijesztő mint vonzó:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!