Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ápolt ducik jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ápolt ducik jönnek be a pasiknak? Vagy az ápolatlan normális testalkatúak?

Figyelt kérdés
15 éves csajszi vagyok. Nem volt még barátom(ebből adódóan se csók, se semmi). Kövér vagyok mondjuk(173 centi, 73 kiló), de szép arcom van, és ápolt vagyok. Miért van az, hogy egy ronda arcú, nem épp ápolt lánynak is van pasija, azért mert mondjuk normális testalkata van? Sajna egyre több ilyet látok. Ez engem kiborít, mert már szeretnék valakit akivel össze jöhetnék.
2008. dec. 3. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
OMG uramjézus, ne mondjátok már nekem, hogy az a valami az nő.... nem bírom elhinni
2008. dec. 4. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én nekem is ugyanezek az "értékeim" söt én 171 cm és 76 kg voltam mégis volt pasim akkor is,ez nem azon mulik,hogy hány kg vagy!söt egyáltalán nem vagy kövér,megnyugodhatsz.majd jön pasi,vagy vegyél fel fekete lakkcsizmát térdgatyát(farmert) és hozzá 1 fekete dekoltázsas pulcsit.ez be fog jönni.
2008. dec. 4. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
(utolsó váélaszadó vagyok) és én egy 154 cm-es 46 kg-os kék szemü,szöke haju pasi mellett találtam meg a boldogságot,aki tiszta szívvel szeret.(pedig a kreolbörö,izmos pasik jönnek be nekem.
2008. dec. 4. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lányt akihez tudlak hasonlítani, és vele az a helyzet hogy ő nem "kövér", ahogy te mondtad (mondjuk egyikőtök sem annyira durva, szóval simán lehetne barátotok), hanem inkább nagy darab. Nem nőies és bár ápolt, nem zsíros a haja és úgy általában semmi baj nincs vele, ENGEM mégsem fog meg, mert semmi különleges nincs benne, ami vonzó lenne, ráadásul a személyisége sem nagy szám...

Gondold magad végig, hogy izgalmas lennél-e. Ha én magamra gondolok, akkor boldog vagyok, mert korrekt vagyok és kedves szinte mindenkivel. Szánj arra pár percet hogy gondold végig az értékeid, és agyalj azon, hogy hogyan válhatnál olyanná aki után futnak a fiúk... nem lehetetlen, egyik közeli barátomnak sikerült:)

Viszont arra figyelj, hogy ne fordulj ki önmagadból egyik napról a másikra, az inkább ijesztő mint vonzó:]

2009. febr. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!