Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ápolt ducik jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ápolt ducik jönnek be a pasiknak? Vagy az ápolatlan normális testalkatúak?

Figyelt kérdés
15 éves csajszi vagyok. Nem volt még barátom(ebből adódóan se csók, se semmi). Kövér vagyok mondjuk(173 centi, 73 kiló), de szép arcom van, és ápolt vagyok. Miért van az, hogy egy ronda arcú, nem épp ápolt lánynak is van pasija, azért mert mondjuk normális testalkata van? Sajna egyre több ilyet látok. Ez engem kiborít, mert már szeretnék valakit akivel össze jöhetnék.
2008. dec. 3. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszolva én téged választanálak :)
2008. dec. 3. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha valaki ápolatlan, az nem jön be, lehet akármilyen teste. Mit értesz azon, hogy ápolatlan? Kifejtenéd bővebben?
2008. dec. 3. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Honnan veszed azt, hogy azért, mert 15 évesen még nincs pasid, nem jössz be senkinek?? Mozogj sokat, leadsz pár kilót, meglátod, bukni fognak rád a pasik!
2008. dec. 3. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
És arra nem gondolsz hogy nem csak a testbe lehet beleszeretni? Van aki nem is nézi, hogy néz ki egy lány.
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Hát szerintem nincs igazad. Én el nem tudom képzelni, hogy egy pasi egy igénytelen kirohadt fogú de jó alakú csajt választana helyetted. Biztosan van ilyen, de akkor maga a pasi is egy igénytelen farok, aki a fogkefét is csak hírből ismeri, az olyan meg kinek kell. Bleeefujjj.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul szerintem kövér sem vagy, és énis inkább téged választanálak mint egy ápolatlan csajt.:)
2008. dec. 3. 20:08
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

A szerelem vak. [link]

:)

2008. dec. 3. 20:18
 8/14 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat

nos az ápolatlan, az most nekem azt jelenti, hogy állandóan zsíros a haja, izzadság szaga van, büdös a szája

jujj de durva ez a kép xD [link]

2008. dec. 3. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

OMG Tényleg durva!

Nos aki zsíros hajú, hónaljszagú, büdös szájú csajjal van, az is egy büdös bunkó lehet. Egy szép duci csaj százszor inkább bejön!

2008. dec. 3. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
tényleg durva az a kép, de te egy szép kislány lehetsz és szerintem nem is vagy kovér.lehet, hogy azért van azoknak a ronda arcú ápolatlan lányoknak pasija, mert azok rámenosebbek tobbet megengednek a fiúknak , lehet már szexelnek is .
2008. dec. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!