Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan emberrel, aki házas, de azt mondja, hogy ha összejöttök, akkor elválik?

Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 12:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem vagyok én hülye. Amúgyis, egy házas emberrel nem ismerkednék, csak barátkoznék.
2021. febr. 27. 12:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Én pont így voltam. Illetve majdnem. Már félig romokban volt a házasságom, amikor a mostanit megismertem, eleinte barátkozás szinten, amikor kezdett valami alakulni, elkötöztem, elváltam. Tizenéve vagyunk együtt azóta.
2021. febr. 27. 13:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy milyen már, biztosra megy ez az ember? Kell valaki, aki mossa a zokniait, ha nincs senki más, akkor jó a mostani is, de ha van szebb, akkor inkább az? Vagy mi itt a mozgatórugó?
2021. febr. 27. 13:10
 14/23 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem, kihagynàm, egyértelműen. A liànozàst meg alja dolognak tartom.
2021. febr. 27. 13:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, dehogyis. A klasszikus duma... "el fogok válni miattad, sokat jelentesz nekem". Van, aki ezt tényleg beveszi?
2021. febr. 27. 13:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kitalálom, nincs szex elvan hanyagolva szegeny alfahím. Azert a 3. vagy 4. gyerek besikerul, de csak mert az aszony akarta. Az asszony egy sárkány, igaz egyedül kínlódik a gyerekekkel,dehát ő az elégedetlen, hiszen az álompasi ha hazamegy akar 5 percet is eltölt a gyerekekkel. Meghát amúgy is ha rájön a kangörcs szegeny pára mit tehet, kénytelen mással szexelni. Persze te nem olyan vagy neki, téged szeret, veled minden más es jó. Majd el válik persze..egyszer. csak győzd kivárni.

milyen ember az ilyen hogy alapból nincs gerince elválni hanem másra vár..komolytalan az egész.

2021. febr. 27. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
én összejönnék vele, ha sok időm lenne és szeretném ha hülyének néznének. a sok idő a várakozásra kell. először csak 1-2 hónapot kell várni, mert a felesége születésnapja előtt már nem akarja majd elhagyni. utána a gyerek lesz beteg, szívtelenség lenne otthagyni. utána az előléptetésre kell várni, jobb fizetéssel járó munka lesz kilátásban és a megemelt fizetéssel majd tud lépni otthonról. utána már csak egy kicsit kell várni arra amig a gyerek elballag az oviból, és suliba megy. majd eljön az az idő amikor már csak másfél év lesz hátra a lakáshitelből. és ha közben szerencséje van az embernek akkor nem esik az asszony újra teherbe az öcsivel.
2021. febr. 27. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
nem, az ilyen sose válik el
2021. febr. 27. 13:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Először váljon el, rendeződjön lelkileg, UTÁNA hívjon el randira.

2021. febr. 27. 14:05
 20/23 A kérdező kommentje:
Úgy látom hogy mindenkinek azonos a véleménye.
2021. febr. 27. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!