Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szerető és a barátság extrákkal között?? L
A szerető kifejezést általában úgy használják, hogy az embernek már van párja, és kapcsolaton kívül mással is él szexuális életet.
Barátság extrákkal meg olyan állapot, hogy szexuális életet él a páros, de nem akarnak/félnek elköteleződni egymás iránt, de a kémia működik náluk, próbálják lazára venni, hogy ez csak szex, meg összejárhatnak programokra is stb.
Szerető: vele csalod meg a párod. (Illetve egy régiesebb értelemben véve neki udvarolsz, ő a partnered, őt szereted.)
Barátság extrákkal: nincs szerelem, csak haverság & szex.
Én mondjuk szeretőként utaltam azokra a srácokra is akikkel csak összejártam szingliként. Mert a barátság extrákkal nálam feltételezi a barátságot is, de ha csak szex van, akkor nekem ez úgy nem passzol annyira. Meg ha megkérdezik kivel beszéltem éppen, akkor az jó válasz, hogy a szeretőmmel, de ha azt mondom, hogy a barátság extrákkalommal az hülyén hangzik nekem XD
De nyilván ez sztem nem mindenkinek ugyan azt jelenti.
Barátság extrákkal: egy barát aki meg is húz.
Szerető: egy barát, aki meg is húz, majd hazamegy a nejéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!