Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna párkapcsolat terén ha egy 26 éves férfinak még nem lenne jogosítványa?

Figyelt kérdés

Nincs anyagi probléma a háttérben tudomásom szerint, ami miatt nem tudná megcsinálni. Az a helyzet, hogy elég nagy köztünk a távolság és nehéz megoldani így a találkozásokat, s főként azt ha szeretnénk kirándulni vagy nyaralni menni.

Ehhez az egészhez azt szeretném még hozzátenni, hogy tudja ő is hogy ez a problema/helyzet áll fenn, s mondta is hogy jó lenn elkezdeni, azonban mindig csak majd,majd, sosem néz utána sem, és egyeltálan nem latom rajta az akaratot hogy elkezdje. Ez eléggé zavaró. (Nekem ugyan van jogosítványom, de sajnos nem nagyon engedtek vezetni a szüleim)

Szóval szeretném fiúk-lányok véleményét kérni!

2021. febr. 25. 13:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9.válaszoló: hidd el, én szívesen autóba ülnék, viszont még a kocsit sem kapom meg, úgy azért elég nehéz vezetni:)

10.válaszoló: senki nem beszélsz csóróságról.

2021. febr. 25. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Nekem enyhe pozitívum lenne.

De csak ha nem várja el tőlem hogy vezessek - sajnos van jogsim, de utálok autóval közlekedni, utasként és sofőrként egyaránt.

26N

2021. febr. 25. 15:39
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Nem. Nekem van jogsim is meg kocsim, is szóval nekem nem kell sofőr.
2021. febr. 25. 18:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
17 éves korom óta van jogosítványom, 18. szülinapomra saját autót kaptam (nem szakadt szart), vidéken élek. már 20 éves vagyok, idõközben volt egy kapcsolatom (24 éves), és rohadt gáznak éreztem hogy állandóan menjek érte a buszmegbe, vigyem ki a buszmegbe, vigyem el ide vigyem el oda, én menjek mindig mert nekem egyszerûbb, látogassuk meg a mamát (nyilván kocsival, bár nekem nincsen bajom a busszal vagy biciklivel sem) meg úgy en bloc hogy állandóan furikáznom kellett, benzinbe nemigen szállt bele, szóval nekem kizáró ok, sõt a saját autó is elvárás
2021. febr. 25. 19:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, és ha van jogosítványom, de nem telik kocsira?
2021. febr. 25. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Persze, hogy zavarna. Egy ferfi lenyehez ez hozzatartozik
2021. febr. 27. 15:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem zavarna

Én évek óta szeretnék jogsit, de sose jutottam el odáig (nő vagyok)

2021. febr. 28. 01:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Én 24 vagyok, szintén jogosítvány nélkül, és Pesten élek, ahol tömegközlekedéssel tök jól megoldható minden, szóval engem nem zavar, viszont úgy érzem, hogy nem arra vagy a leginkább kíváncsi, hogy mi hogy gondolkodunk erről a saját helyzetünkre vonatkoztatva, hanem hogy te mit kezdj a helyzeteddel.

Eszembe jutott néhány dolog, amit szerintem fontos számításba venni: először is, mondod, hogy a tudomásod szerint nincs a háttérben anyagi probléma. Viszont attól, hogy nem tudsz róla, még lehet, hogy nem engedheti meg magának, és ha meg is engedhetné, lehet, hogy másra gyűjt. Én is volt már, hogy azt feltételeztem egy ismerősömről, hogy jól megy neki anyagilag, mert diplomás, hiányszakmában dolgozik, meg tudja engedni magának, hogy ne mindig otthon főzzön, meg néha meglepje magát apróságokkal, viszont kiderült, hogy ebből kb. csak fenn tudja tartani magát a hónapban, és annyi. Illetve azért egy jogsi viszonylag sokba kerül, plusz ha nincs autója (és jogsi nélkül miért lenne), azt is kellene venni, és azt megvenni és fenntartani sem két forint. Illetve a tanfolyam is időt vesz el, érdemes úgy nekiállni, hogy az ember csak arra fog koncentrálni, és lehet, hogy ez most neki időben vagy anyagilag nem fér bele.

A másik dolog: együtt jár-e ez a dolog kocsivásárlással? Illetve mióta vagytok együtt? Én pl. egy 2-3 hónapos kapcsolatért nem biztos, hogy kiadnék 250 ezer forintot egy jogosítványra, főleg, ha amúgy nem használnám. Kocsira meg főleg nem, mert ha amúgy nem használnám, drága lenne fenntartani.

A másik: milyen messze laktok egymástól, hány átszállással? Pl. egy Budapest-Szeged táv simán megoldható tömegközlekedéssel is, még ha nagy is a táv, meg kényelmesebb kocsival, vagy ilyen pesti átszállásos kombinációval, viszont ha mondjuk mindketten falusiak vagytok az ország két teljesen ellentétes pontján, 3-4 átszállással, akkor valóban nehezebb.

Az, hogy folyamatosan halogatja, lehet annak is a jele, hogy felelőtlenül ígérget, és nem túl megbízható, de lehet, hogy neki nem fér bele vagy anyagilag, vagy idő miatt, vagy kockázatvállalásilag, és ezt nem meri megmondani, mert az ember nem szívesen áll a párja elé ilyennel, úgyhogy azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg nyugodtan, énközlésekkel, és akkor már közelebb kerülsz ahhoz, hogy aggódnod kell-e ilyen helyzetben, vagy sem.

2021. febr. 28. 01:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

15# Azért fontos a jogsi, mert ha az nincs, akkor tökmindegy hogy van e autód vagy sem.

Ha van jogsid, akkor meg bárkiét vezetheted, mert van hozzá jogsid. Ez lehet családban bárkié, rokoné, szomszédé, ismerősé, baráté, lehet bérelni, vagy lehet céges kocsid ha olyan a munkahelyed, ezen felül lehet venni már potom pár száz ezerért is, meg több millióért is.

Ezért kérdezte úgy a kérdező, hogy jogsi, és nem kocsi! Sokra mész vele ha van autód, de nincs hozzá jogsid.

2021. febr. 28. 02:13
 20/20 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Autó nem elvárás, bár nekem van és napi szinten vezetek.

Ha megyünk valahova mehetünk az én kocsimmal, de ne essen kétségbe ha vezetni kell, meg legyen benne annyi, hogy néha felajánlja, hogy átül a volánhoz. Ne érezzem azt, hogy én furikázom a faszimat mindenhova.

24n

2021. febr. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!