Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mennyire él vissza azzal, hogy a gyengébbik nemhez tartozik?
Emiatt ugye illemből :
- nem lehet kiabálni a nővel
- ha a nő sír akkor kb neki van igaza mert szegény kis nő sír
- a nő mondhatja, ha faxságot csinált, hogy kiborult és akkor szintén más elbírálásban részesül
Stb..
Mit gondolsz mennyire élnek vissza ezzel a nők és mennyire valódiak ezek a reakciót.
1-5-ig
1:valódi
5: kamu színészkedés az egész és kihasználják a helyzetet.
7-es Végre egy őszinte nő aki nem letagad kapásból mindent , hogy aztán támadásba lendüljön, hanem megmondta az igazat.
Ment is a like persze a többi hazug, igazságfóbiás nő egyből dislike-ta.
3#,4#,5#6# nektek fáj az igazság és nem vagytok képesek ránézni, hallani sem bírjátok, azonnal tagadni kezdtek és támadásba lendültök mert nem létezik szerintetek, hogy egy nőnek legyen hibája.
Vagy ha van arról tilos beszélni..
Ez egy betegsèg.
Sajnos ilyen az arány nagyságrendileg 10-nőből 9 tagad, hazudik, felelősséget nem vállal, hárít mindent és azt gondolja belül, hogy tökéletes és neki nem szabad megmondani az igazat, ha rossz mert az az egójának , lelkének rosszul esik.
Változtatni??
Dehogy is, hulye vagy nő vagyok nekem nem kell a pasi a hülye, a pasi változzon és alkalmazkodjon én hercegnő vagyok..
Max hercegnő burgonya...
Az igazság az fáj 14# cigó ..
Elhiszem, hogy rossz hallani, de mikor a nő kihasznál egy férfit, átveri, hazudik akkor annyit mond a magad fajta hát ilyen az élet, senki sem tökéletes stb..
Mikor az igazságot mondja egy férfi, akkor gyökér..
.
Fordítva ültök a lovon..
Eleve egy nő megírta, hogy van ilyen és ismer ilyen nőket ő maga is csinálta, de továbbra is megy a tagadás, szánalom...
"Dehogy is, hulye vagy nő vagyok nekem nem kell a pasi a hülye, a pasi változzon és alkalmazkodjon én hercegnő vagyok.."
Várj csak ... most akkor ez igaz 9-ből 10 nőre, vagy az igaz, hogy
"Teljesen ki vannak szolgáltatva nekünk, mi nálunk van az igazi hatalom ...."
Vagy komolyan nem érzed az alapvető ellentmondást a két kijelentésed között???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!