Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok egy jelentős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok egy jelentős része miért szereti "trófeának" elkönyvelni a lányokat, miért jó azzal dicsekedni/felvágni hoy ki hány lányt húzott meg?

Figyelt kérdés

csomó ismerősöm a mennyiségre megy és ezalatt nem azt értem hogy 50 lánnyal lefeküdt de pl hogy egyszerre kavarnak 4-5 lánnyal és amelyik jobban lingeti magát arra lecsap. Vagy miéert jó felvágni azzal hogy valakinek volt egyéjszakás kalandja? miért túloznak sokan az aktus menetidejével? nem kis túlzásra gondolok hogy jajj 25 perc hanem hogy volt az 50-60 perc? Ráadásul sokan ezt az első aktusnál teszik...

ha valaki ezekre ad valami választ azt nagyon megköszönöm. ezekre nagyon kiváncsi vagyok.

puszi 18L

2021. febr. 24. 04:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a "mai fiatalok" lehetnek ilyenek
2021. febr. 24. 12:52
 12/13 A kérdező kommentje:
én rajtuk vettem észre
2021. febr. 25. 01:27
 13/13 A kérdező kommentje:
nem azt montam hogy nincenek ilyen lányok én magamból indultam ki. én nem ilyen vagyok és épp ezért érdekelt miért ilyenek a fiúk egy jó nagy része
2021. febr. 25. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!