Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok egy jelentős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok egy jelentős része miért szereti "trófeának" elkönyvelni a lányokat, miért jó azzal dicsekedni/felvágni hoy ki hány lányt húzott meg?

Figyelt kérdés

csomó ismerősöm a mennyiségre megy és ezalatt nem azt értem hogy 50 lánnyal lefeküdt de pl hogy egyszerre kavarnak 4-5 lánnyal és amelyik jobban lingeti magát arra lecsap. Vagy miéert jó felvágni azzal hogy valakinek volt egyéjszakás kalandja? miért túloznak sokan az aktus menetidejével? nem kis túlzásra gondolok hogy jajj 25 perc hanem hogy volt az 50-60 perc? Ráadásul sokan ezt az első aktusnál teszik...

ha valaki ezekre ad valami választ azt nagyon megköszönöm. ezekre nagyon kiváncsi vagyok.

puszi 18L

2021. febr. 24. 04:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem mindenki ilyen. Régen nekem is volt több kalandom, de sosem azért, hogy másoknak "dicsekedjek" vele. Szerintem kifejezetten undoritó, hogy ezzel dicsekednek, vágnak fel emberek. (legyen akár fiú akár lány)

Fiatal vagy, rossz az ismerősi köröd. Nekem is voltak ilyen ismerőseim ( a hencegésen kivül ott volt még a csajok nézegetése telon, vagy élőben, és a de meg b.nám megjegyzések)

2021. febr. 24. 05:27
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Ha már általánosítunk, lányok, miért hagyjátok?:D Ha nem szeretnének, akkor nem tudnánk meg tenni:D
2021. febr. 24. 08:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem mindenki ilyen. Szerintem egy értelmes, normális pasi nem dicsekszik ezzel.

Néhányan meg nagyon szeretnek túlozni a szexet illetően, hogy meddig bírják, milyen jók, mekkora a farkuk...

2021. febr. 24. 08:30
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Valakinek meg nem jut barátnő egyáltalán :-(

Ez van amíg ti nők odaadjátok magatoknak az ilyeneknek, ahelyett hogy a magányos srácot választanátok ...

Férfiaknak jól esik a hódítás. Az az életünk lényege. Ez nekünk a legnagyobb siker. Talán azért dicsekednek vele, mert amúgy valami másban kisebbnek érzik magukat. Kisebbségi komplexus. Mondjuk nem megy nekik a matek/angol.

2021. febr. 24. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez van. Én meg egy lánnyal voltam eddig, és remélem kettővel leszek összesen (szétmentünk)😅 inkább legyen kevés, de azok legyenek jók. Lehettek volna nekem is egyéjszakásaim, de nem mentem bele, mert nem illik bele az értékrendbe... Bár.. Őszinte leszek... Az utóbbi időben elgondolkodtam párszor.. De egyelőre kitartok 😂😂

F/20

2021. febr. 24. 08:54
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Mert még gyerekek, ez hajtja őket. Majd lenyugszanak. Esetleg még rá is jönnek arra, hogy ezt nem illik csinálni.
2021. febr. 24. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"egyszerre kavarnak 4-5 lánnyal és amelyik jobban lingeti magát arra lecsap"

Jahajj, mert mintha sok csaj nem ugyanezt csinálná! xD

2021. febr. 24. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert a világ úgy állítja be a lányokat, mint használati tárgy és úgy állítja be a fiúkat mint egy csökött agyú állat.
2021. febr. 24. 09:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól tartok ez nem "mai" kérdése. Emberi természet. Max régen szigorúbb volt a társadalom, most meg megengedőbb. A nemesek régen annyi cselédlányt dugtak amennyihez kedvük volt.
2021. febr. 24. 10:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Bírom hogyha a fiú válogat ("egyszerre kavarnak 4-5 lánnyal és amelyik jobban lingeti magát arra lecsap") akkor az már baj, de lányoknál teljesen normális xD
2021. febr. 24. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!