Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok egy jelentős része miért szereti "trófeának" elkönyvelni a lányokat, miért jó azzal dicsekedni/felvágni hoy ki hány lányt húzott meg?
csomó ismerősöm a mennyiségre megy és ezalatt nem azt értem hogy 50 lánnyal lefeküdt de pl hogy egyszerre kavarnak 4-5 lánnyal és amelyik jobban lingeti magát arra lecsap. Vagy miéert jó felvágni azzal hogy valakinek volt egyéjszakás kalandja? miért túloznak sokan az aktus menetidejével? nem kis túlzásra gondolok hogy jajj 25 perc hanem hogy volt az 50-60 perc? Ráadásul sokan ezt az első aktusnál teszik...
ha valaki ezekre ad valami választ azt nagyon megköszönöm. ezekre nagyon kiváncsi vagyok.
puszi 18L
Szia!
Nem mindenki ilyen. Régen nekem is volt több kalandom, de sosem azért, hogy másoknak "dicsekedjek" vele. Szerintem kifejezetten undoritó, hogy ezzel dicsekednek, vágnak fel emberek. (legyen akár fiú akár lány)
Fiatal vagy, rossz az ismerősi köröd. Nekem is voltak ilyen ismerőseim ( a hencegésen kivül ott volt még a csajok nézegetése telon, vagy élőben, és a de meg b.nám megjegyzések)
Tényleg nem mindenki ilyen. Szerintem egy értelmes, normális pasi nem dicsekszik ezzel.
Néhányan meg nagyon szeretnek túlozni a szexet illetően, hogy meddig bírják, milyen jók, mekkora a farkuk...
Valakinek meg nem jut barátnő egyáltalán :-(
Ez van amíg ti nők odaadjátok magatoknak az ilyeneknek, ahelyett hogy a magányos srácot választanátok ...
Férfiaknak jól esik a hódítás. Az az életünk lényege. Ez nekünk a legnagyobb siker. Talán azért dicsekednek vele, mert amúgy valami másban kisebbnek érzik magukat. Kisebbségi komplexus. Mondjuk nem megy nekik a matek/angol.
Hát ez van. Én meg egy lánnyal voltam eddig, és remélem kettővel leszek összesen (szétmentünk)😅 inkább legyen kevés, de azok legyenek jók. Lehettek volna nekem is egyéjszakásaim, de nem mentem bele, mert nem illik bele az értékrendbe... Bár.. Őszinte leszek... Az utóbbi időben elgondolkodtam párszor.. De egyelőre kitartok 😂😂
F/20
"egyszerre kavarnak 4-5 lánnyal és amelyik jobban lingeti magát arra lecsap"
Jahajj, mert mintha sok csaj nem ugyanezt csinálná! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!