Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme írnom a pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme írnom a pasinak, ha átvert és csak szexre voltam jó neki?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem vele, utána jöttek a hülye dumák, hogy most időre van szüksége, mert problémái adódtak a családjában meg az exével, meg blabla...

Egy hét telt el, és amit eddig csak sejtettem, abban már biztos vagyok.

Egy árva betűt sem írt azóta.

Tudta, hogy komoly kapcsolatot keresek, azt állította, hogy ő is.

Nem úgy néz ki...

Van még értelme megírnom neki, hogy csalódtam benne és azt vártam volna tőle, hogy őszinte legyen?

2021. febr. 23. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Nincs. Lerázott. Ennyire voltál jó neki. Ez van. Legközelebb, majd normális, veled egy szinten lévő pasit válassz és mindjárt nem lesz ilyen gondod.
2021. febr. 23. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Én kiosztottam a francba! Jól esett a lelkemnek! Elmondtam mindenféle szar szemét alaknak. Innentől a karmára bízom a dolgot!😍
2021. febr. 23. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
#12: Tehát, a karma alapján neked szívnod kellett vele? :O
2021. febr. 23. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

12. Lehet ő is azért csinálta ezt, mert már korábban csalódott a nőkben.

Mindig mindenki bosszút akar állni mindenkin a korábbi sérelmekért, aztán ha megnéznénk, akkor kiderülne, hogy mindenki szenvedett el korábban sérelmeket, az is aki minket bántott. De persze ebbe nehéz belegondolni, mert az esik jól a lelkünknek, ha csak saját magunkat látjuk áldozatként és biztos ok nélkül volt 100% gonosz, aki ezt tette velünk.

2021. febr. 23. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
14. Tudom, hogy bántották a nők, de én nem ártottam neki semmit és nem is állt szándékomban. Boldoggá akartam tenni, ha hagyta volna...most már úgyis mindegy.😔
2021. febr. 24. 05:39
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

#15: Mindig az aktuális illető hiszi azt, hogy ő lesz a csodálatos kivétel. Aztán, ez változik.

Érdekes, hogy az a válasz lett lepontozva, hogy normális embert kell választani. Úgy tűnik, hogy erre itt nincs igény.

2021. febr. 24. 05:49
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Nincs értelme, mert nem fogja érdekelni.

Sajnálom, hogy így jártál. Manapság már azzal sem lehet kiszűrni a komolytalanokat, ha várunk a testiségekkel. Az igazán "komoly" játékos akármeddig elmennek, csak az érdekeik ki legyenek szolgálva.

Korona igazít, továbbáll.

2021. febr. 24. 07:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez nem akar tőled semmit és már azt se tudja, hogy rázzon le, annyi mindent felsorolt. Ha nem tűnt volna fel.
2021. febr. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!