Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme írnom a pasinak, ha átvert és csak szexre voltam jó neki?
Lefeküdtem vele, utána jöttek a hülye dumák, hogy most időre van szüksége, mert problémái adódtak a családjában meg az exével, meg blabla...
Egy hét telt el, és amit eddig csak sejtettem, abban már biztos vagyok.
Egy árva betűt sem írt azóta.
Tudta, hogy komoly kapcsolatot keresek, azt állította, hogy ő is.
Nem úgy néz ki...
Van még értelme megírnom neki, hogy csalódtam benne és azt vártam volna tőle, hogy őszinte legyen?
12. Lehet ő is azért csinálta ezt, mert már korábban csalódott a nőkben.
Mindig mindenki bosszút akar állni mindenkin a korábbi sérelmekért, aztán ha megnéznénk, akkor kiderülne, hogy mindenki szenvedett el korábban sérelmeket, az is aki minket bántott. De persze ebbe nehéz belegondolni, mert az esik jól a lelkünknek, ha csak saját magunkat látjuk áldozatként és biztos ok nélkül volt 100% gonosz, aki ezt tette velünk.
#15: Mindig az aktuális illető hiszi azt, hogy ő lesz a csodálatos kivétel. Aztán, ez változik.
Érdekes, hogy az a válasz lett lepontozva, hogy normális embert kell választani. Úgy tűnik, hogy erre itt nincs igény.
Nincs értelme, mert nem fogja érdekelni.
Sajnálom, hogy így jártál. Manapság már azzal sem lehet kiszűrni a komolytalanokat, ha várunk a testiségekkel. Az igazán "komoly" játékos akármeddig elmennek, csak az érdekeik ki legyenek szolgálva.
Korona igazít, továbbáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!