Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekkel hogy tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekkel hogy tudtok ismerkedni,ha nincs segítségetek? Férfiak,ti elfogadnátok, hogy a gyerekkel menne a nő randizni? #egyedulalloanya #ismerkedés

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 14:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%
Mi a férjemmel pont a gyerekeink révén ismerkedtünk meg. És voltak közös programok a gyerekekkel. Megbeszéltük, hogy x játszótéren találkozunk, vagy egy gyerekprogramon, ők játszottak együtt, mi meg tudtunk beszéletni. Ezen kívül voltak természetesen gyerekmentes programok is.
2021. febr. 21. 16:31
 22/32 anonim ***** válasza:
58%
* Bocsi, egyedülálló anyás kérdés alá.
2021. febr. 21. 16:32
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálam kizáró ok.
2021. febr. 21. 16:36
 24/32 anonim ***** válasza:
52%
21-es vagyok, miért lettem lepontozva? Évek óta ismertük egymást, közös programokat szerveztünk, egymásba szerettünk. 10 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok. A gyerekek meg lassan kirepülnek. Mégis mi nem volt hasznos a válaszomban?
2021. febr. 21. 17:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kizáró ok, hogy kisgyerek van.

Hanem, hogy

1) nincs SENKI akire 2-3 órát rábízhatná a gyerekét. felmerülne a kérdés - mi van a családjával? miért nincsenek barátai?

2) ha az elsőre még van is értelmes válasz, hogy nem jutott eszébe a babysitter? ennyire buta lenne? biztos összejövök egy nővel aki ennyire tehetetlen?

3) ha eszébe jutott a babysitter, de nincs rá pénze? biztos kell nekem olyan nő akinek ennyire nincs pénze? nem lehet hogy csak a pénzemre hajt?

4) ha minden lehetőséget mérlegelt, akkor miért nem jutott eszébe hogy délelőtt/délután randizzunk, amikor a gyerek iskolában van? megintcsak - ilyen buta lenne?

ezek járnának a fejemben és ezért lenne kizáró ok az a viselkedés h magával hozza a gyerekét a randira

2021. febr. 21. 17:13
 26/32 anonim ***** válasza:
71%
Nem én pontoztalak le, 21-es és 24-es, de szerintem amiatt nem volt hasznos, mert ez csak egy ritka szerencsés történet. Szuper, hogy neked ilyen szépen összejött, de nem tipikus, nem olyan, ami ráhúzható a legtöbb egyedülálló anyára. Eleve a gyerekek révén megismerkedés... átlag egyedülálló anya csak házas apákat ismer meg gyerekes közegben, akiknek eszük ágában sincs dobbantani, esetleg egy kis félrekefélésben benne lennének. Mindegy, lépjünk túl ezen, valahol csak megismerkedik egy férfival, ez általában társkereső vagy munkahely, más lehetőség nem szokott lenni. Na, ha ennek a férfinak előáll azzal, hogy gyerekes randi/program, az körberöhögi, majd azonnal más nő után néz. A férfiak zöménél kapásból kizáró ok is a gyerek vagy csak amolyan nagy duzzogva módon fogadják el...
2021. febr. 21. 17:20
 27/32 A kérdező kommentje:
25 nagyon jok a meglatásaid,bele sem gondoltam. Nekem van családom,barátaim, bébiszittere is futja, szóval ez nem lenne akadály. Látom, hogy tényleg béna volt a kérdés. Viszont tényleg nem tudom, hogy mennyi esélyem lenne így párt találni... Nem foglalkoztam vele eddig, viszont örülnék, ha lenne valaki az életünkben, aki elfogadja a kislányom is. Kalandok nem érdekelnének
2021. febr. 21. 17:48
 28/32 anonim ***** válasza:
52%
24-es: irigy az incelhorda, ne törődj velük.
2021. febr. 21. 18:01
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elvált apuka akinél szintén van már gyerek, a leginkább esélyes...

csak az első pár hónap az ismerkedésről és intimitásról szóljon és ne a gyerekről.

Aki ismerkedni akar egy nővel az nem a gyerekét akarja megismerni elsősorban.

2021. febr. 21. 18:04
 30/32 anonim ***** válasza:
10%
Biztos van aki igényt tart egy utánfutós vénlányra, csak meg kell találni.
2021. febr. 21. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!