Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem vele csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem vele csak azért mert rendőr? Felesége van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 éves vagyok, megismerkedtem egy rendőrrel aki 32 éves, tény, hogy helyes és brutálisan jól tartja magát, viszont felesége van. Nekem nincs párkapcsolatom jelenleg, viszont nem tudom mit tegyek. Továbbra is találkozgatni akar, és folytatni a viszonyt. Számomra ő ilyen tökéletes pasi, de ott van a szemem előtt, hogy felesége van. Elvileg rossz a viszonyuk, de tudjátok, hogy hogy megy ez. Nagyon vonz, hogy rendőr és mikor meglátom egyenruhában egyszerűen elolvadok tőle. Tartsam meg ezt egy egyszerű viszonynak? Vagy hagyjam inkább?
2021. febr. 20. 23:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem lenne etikusabb keresned egy szingli rendőrt vagy ha csak az egyenruha a fétised akkor más egyenruhást? (Vagy csak egy átlagembert akit beöltöztetsz annak otthon időnként?)
2021. febr. 21. 00:11
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Ha rám hallgatsz, nem bonyolódsz bele! Tapasztalatból beszélek, kb. a béka feneke alatt lesz az önértékelésed.

Az a baj, hogy az elején még úgy gondolod, rendben van, ez csak egy viszony stb. Csak ahogy telik az idő, egyre többet találkoztok, előbb-utóbb úgyis elkezdesz érzéseket táplálni iránta. Majd szembesülsz azzal, hogy Te mindig csak második leszel, és ez Neked nem lesz elég. Így épül le szép lassan az önértékelésed. Utána hihetetlenül nehéz felépülni, az elengedésről pedig nem is beszélve.

Rengeteg egyenruhás jó pasi van kicsiny Országunkban, ráadásul a nagy részük egyedülálló. Az előzőhöz hasonlóan azt javaslom, hogy próbálj meg köztük keresgélni! De én személy szerint egy életre megtanultam, hogy nős pasival SOHA TÖBBET!

2021. febr. 21. 00:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem az egyenruha vonz, hanem maga az ahogy kinéz, számomra álompasi. Nagyon jól érzem magam vele, talán ennyire jól senkivel sem éreztem még magam.
2021. febr. 21. 00:43
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Ajjaj, az a baj, nálam is pont így kezdődött... Nála jobb társaság nem volt (megjegyzem, sajnos a mai napig nincs).

Amúgy írhatsz nyugodtan, ha bármi kérdésed van a téma kapcsán. Van tapasztalatom, lassan 1 éve benne vagyok egy hasonló sztoriban nős pasival.

(ismét kettes)

2021. febr. 21. 01:10
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Mennyi ribi van az oldalon...

Kérdező ne allj be a sorba!

2021. febr. 21. 01:16
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Te húzod a rövidebbet a végén.
2021. febr. 21. 01:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont, mint a kolléganőm! Két éve bolondítja egy rendőr. Elvileg nekik se jó a kapcsolatuk a barátnőjével. Gyakorlatilag terhes a csaj, tavasszal lesz az esküvő. Biztos nem én mondom el a kolleginának... Ő még mindig azt várja, hogy végre szakítanak. Hatalmasat fog arcra esni.

Minden rendőr ilyen?

2021. febr. 21. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A hazudj ha tudsz sorozatba a főszereplő az utcán egy szerelmes pár beszélgetésének volt tanuja. Ahol a pasi igérte a nőnek, hogy elhaggyja a feleségét. Aztán mikor a pasi ment dolgára. A hazugságelemző főszereplő odament a nőhöz és együttérzően megfogta a vállát és ezt mondta neki:

"Sajnálom!"

A te döntésed de egy jó tanács, ne tedd tönkre az életed bármennyire is álompasi és bármennyire is jól néz ki. Ha el is hagyná a feleséged miattad x évvel később veled is ugyanezt megcsinálhatná ezek alapján. Ha problema van a házasságába? Válljon el mielőtt rendőrként naiv nőket hülyít. Ez is egy fajta korrupció. Ki tudja miben hazudik neked. Pl. Lehet az is hogy gyerekei is vannak.

2021. febr. 21. 07:12
 9/11 anonim ***** válasza:
* feleségét
2021. febr. 21. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
32 éves jóképű rendőr srác, akire buknak a nők vergődik egy sz.r párkapcsolatban..jaj cicám el ne higgy már mindent!
2021. febr. 21. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!