Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, még nem csókolóztam, normális ez?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 14:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

mér ne férne bele 14 évesen, a sex nem fér bele énszerintem legalább 18 ig, de egyefene 16 után már van aki felfogja mit csinál, de azok általában várnak még...

csók meg már oviban is elmegy, de teljesen normális ha nem csókolózol mindenkivel összevissza csak majd azzal akit szeretsz, ha ez nem 14 évesen jön el sincs semmi gond

2009. nov. 8. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi akkor jön majd, amikor jönnie kell. Egyáltalán nem abnormális ha még nem csókolóztál, majd lesz rá partner és alkalom, meg fog történni.
2010. febr. 15. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!