Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20éves fiú vagyok és 178cm magas ez tényleg alacsony? átlag alatti magasság?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:52
11/36 anonim válasza:
én 21évesen vagyok 165 na ez az átlag alatti :D (sajnos) :S de ez van örülnék nagyon ha 178lennék:D
14/36 anonim válasza:
Én 168cm és nekem bőven elég:)
18/F
15/36 anonim válasza:
nekem 160 centi...jaah hogy nem a hossza hanem a magasságom...
16/36 anonim válasza:
én is 18évesen csak 166cm vagyok
17/36 anonim válasza:
én is ennyi vagyok. vagyis inkább úgy hajlok a 180 felé.
csak veled ellentétben én 15 vagyok és lány. :D:D
na én nem vagyok alacsony. :D:D
18/36 anonim válasza:
182 cm vagyok és 17 éves..engem nem zavar ez a magasság egyáltalán. sztem a te méreted sem kicsi..
19/36 andimama válasza:
nem alacsony és nem is magas. pont jó szerintem. én 182 vagyok és 32 éves :) nő
20/36 anonim válasza:
Elég sok lány van, aki alacsony...szal ez nem gond. Egyáltalán nem átlag alatti.
Én meg úgy vagyok, hogy sokszor látok jó pasit, és alacsonyabb:S:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!