14 éves,175 cm magas lánynak mennyi az átlag testsúlya?
Figyelt kérdés
Most 77 kg vagyok,42-es L-es mérettel.Mennyinek kéne lennem?Hogyan érhetném el?Akkor hányas lesz kb a méretem?2009. nov. 11. 19:12
1/8 anonim válasza:
minimum 3 kg-mot(kb.42-tes lesz a méreted)
maximum 10 kg-mot(kb. 35-tös lesz a méreted) fogyj!!
2/8 anonim válasza:
első vok!bocs elírtam:3 kilogrammnál 40-es lesz a méreted!sok sikert.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. nov. 11. 19:37
5/8 A kérdező kommentje:
És az 57-58 már nagyon kevés lenne?Természetesen nem drasztikus módszerekhez akarok nyúlni :)
2009. nov. 11. 20:43
6/8 anonim válasza:
175 kg-os nőnek, lánynak az ideális testsúlya 58 kg és 64 kg közötti.
Szóval attól is függ, hogy milyen az alkatod, vékonycsontú vagy e- vagy vastag, ill. izmos vagy-e vagy hájas.
Ha sok háj van rajtad, akkor bőven kell fogyni, de nem koplalással, hanem életmódváltással és sporttal.
Egészséges táplálkozással és heti 3-4 alkalmú intenzív sporttal, vagy tornával 3-4 hónap alatt szép leszel. Persze utána sem szabad átállni az egészségtelen kajákra...ezekből csak ritkán és keveset szabad fogyasztani (pl. sütik, csoki, cukor, fehérkenyér, tészta, pékárúk, zsíros nasik, és kaják).
7/8 anonim válasza:
ja, és még annyit kihagytam, h 58-64kg-hoz 36-38 -as méret tartozik.
8/8 anonim válasza:
Egyetértek 58-64 között, de szerintem még a 65-66 sem gond. De amúgy egy kérdés: nem a 40-es az L-es méret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!