Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják egyesek h nem számít a pénz a nőknek, mikor igenis számít?
"Miért tagadják egyesek"-hát azokat kellene megkérdezned.
Jópár száz éve pénzgazdaságban élünk, mostanában meg nagyon is, persze, hogy mindenkit érdekel a pénz.
nekem eddig 24, 12, 5 éves párkapcsolataim voltak, valahogy mindig 25 éves nőkkel és egyre szegényebben.
Szóval én nem tudom megerősíteni az "egyesek"állítását.
Akkor számít a pénz, ha nekem kellene eltartanom. Nem kell kifillérezni, de közelítsünk közös kasszával is azért a fele-fele aráynhoz, amikor kiadásokat fedezünk.
Ha atom nagy bunkó valaki, hiába pénzes, normális nő nem kezd vele. Fordítva is igaz akármilyen munkás emberrel. Akiben emgvan a megfelelő érettség, érzelmi intelligencia és megüti az átlag ember intellektusát, az nem marad egyedül. Édesapám festő volt, nem lehetett nőket levakarni róla mielőtt megesküdött édesanyámmal. És voltak nagyon nehéz idők neki is pénzügyileg. Amikor anyám többet hozott haza takarítással, mégis maradt. A gyárossal sem azért nem kezdenek valamikor, mert keveset keresne, hanem, mert általánosítva nem túl intellektuális emberek dolgoznak ott, illetve ott megragadtak életcél gyanánt is. Ha már nőkről is általánosítunk, akkor nekünk is lehet.
Nem azért van egy normális ember (aka nem golddigger) valakivel, mert jön a csekk a hó végén, hanem, mert élvezi annak az embernek a társaságát, a személyét és a szellemét.
Meg általában az emberek a hozzájuk hasonlót keresik. Párom informatika irányába tervez menni, engem kutatás fele húza szívem. Tudunk egész nap beszélgetni midnenről, hasonlóak is vagyunk. Nem azért bavgyok vele, mert hamarosan diplomás lesz, hanem, mert midnennél jobban szeretem. Még középiskolában simerkedtünk meg, szó nem volt keresetről sem, de, ha gyári munkás lenne, se zavarna. Már ismerem milyen belül, ez számít.
A másik, amiért megy az általánosítás: a hangos kisebbségről midnenki hall, a nagyja ember nem pattog a fizetés miatt, mert nem fontos ilyen szempontból. Ne nélkülözzenek, ez a lényeg. Továbbképezni meg akármikor lehet magának az embert, ha azt hiszi valaki a keresete miatt nicns egy nő sem mellette, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!