Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tagadják egyesek h nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják egyesek h nem számít a pénz a nőknek, mikor igenis számít?

Figyelt kérdés
Egyszerű példa: Adott két, 30 éves férfi. Mindkettő emberileg jó (tételezzük fel, h mindkettő remek jellem, igényes, ápolt külső). Az egyik egy gyárban dolgozik/műszaki boltban eladó/tanár stb., egy régi autóval jár. A másik öltönyös mérnök/középvezető egy multinál/szellemi munkát végző, sokszázezret kereső, saját, normális lakással rendelkező személy. ŐSZINTÉN (és most ne legyünk álszentek), kedves nők, melyiket választanátok? És kedves lányos apák: melyikhez engednétek hozzámenni a lányotokat? Ugye h az utóbbi? Ilyen megvilágításban már nem is annyira gonoszak a nők. Nos?

2021. febr. 18. 11:01
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
#30-as: Volt egy 2 és egy 1,5 éves kapcsolatom, meg jónéhány futó kaland. Ez nem sok, de ha látnál élőben, azt is kétségbe vonnád, h valaha is volt nőm :D. Az adottságaimhoz képest elég jó vagyok. #29-es: Igen, erről beszéltem :)
2021. febr. 18. 14:02
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván számít, mert ha gyerekünk lesz, akkor nem szakadt turis cuccokat és zsíros kenyeret szeretnék adni neki meg egy nagy halom adósságot, amit az apja halmozott fel. De! Nem csak az számít! Volt már pénzes pasim és mind közül ő adta a legkevesebb szeretetet és megbecsülést és nem bírtam már tovább vele!
2021. febr. 18. 14:27
 33/40 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ket egyforma ember. Igy biztos lesznek egyeb dolgok is, amik befolyasoljak a dontest. LEginkabb az, hogy kiket ismer az adott ember. Ha megis lenne ket egyforma ember, akinek csak a munkaja mas, meg akkor is felmerul, honnan kene ismerni mind a kettot? Aki mernokok kozott dolgozik, annak nem nagyon lesznek komuves es tescos arufeltolto ismerosei. Egyszeruen mas korokben mozognak. Szoval ezzel a kerdeseddel csak azt bizonyitottad, hogy az eletet mint olyat nem is ismered.
2021. febr. 18. 15:16
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Már leírtam több ilyen kérdésnél is, de ha a kedves kérdező nem tud a témában olvasni, leírom újra. Igen, számít a pénz. Számít, hogy ha gyermekünk születik és az én bevételem nagy része kiesik, akkor se haljunk éhen, és meg tudjunk adni mindent a gyereknek. Számít, hogy ne én tartsam el a férfit is, hanem keressen annyit, amiből finanszírozni tudja a saját költségeit, valamint a közös költségeink ráeső részét, legyen az közös program, rezsi vagy akár albérlet. Az, hogy van-e saját lakása vagy nincs, van e autója vagy nincs, engem nem érdekel, az autó különösen nem, lakást meg közösen vegyünk, mert soha semmilyen körülmények között nem költöznék be a pasi lakásába, amiből nekem tulajdonrészem sosem lesz és beleszólásom se nagyon a berendezésbe, stb. Mindemellett, a pénzen kívül igenis számít a foglalkozás, hogy azt amit csinál szeresse, és elhivatottan végezze. A tanár tipikusan ilyen. Alulfizetett és egyáltalán nem megbecsült szakma, pedig nagyon fontos és tiszteletreméltó dolgot tesznek, de megbecsülés sajnos semmi. Én nagyon fel tudok nézni egy tanárra, épp ezért nekem nem lenne probléma tanárral együtt lenni. Ugyanez igaz a tűzoltókra, mentősökre. Nem keresik halálra megukat, de az a tiszteletreméltó munka amit végeznek, sokkal többet ér mint amennyit kapnak érte.
2021. febr. 18. 17:14
 35/40 omba ***** válasza:

"Miért tagadják egyesek"-hát azokat kellene megkérdezned.

Jópár száz éve pénzgazdaságban élünk, mostanában meg nagyon is, persze, hogy mindenkit érdekel a pénz.

nekem eddig 24, 12, 5 éves párkapcsolataim voltak, valahogy mindig 25 éves nőkkel és egyre szegényebben.

Szóval én nem tudom megerősíteni az "egyesek"állítását.

2021. febr. 18. 17:46
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sose mondtam, hogy nem számít. 🤷‍♀️
2021. febr. 18. 18:16
 37/40 anonim ***** válasza:
24%
Hogyne szamitana a penz.. En még nem láttom olyat, hogy egy nő leállt volna ismerkedni egy hajlektalannal
2021. febr. 19. 09:36
 38/40 anonim ***** válasza:
67%
#37 És miért állna le? Egy férfi sem az utcán ismerkedik hajléktalan nőkkel, tehát ez nem érv. Azért nehogy már az legyen a számító, aki nem egy büdös hajléktalannal akar randizni....
2021. febr. 19. 10:00
 39/40 anonim ***** válasza:
Azért a csövesnél nemcsak a pénz az egyetlen ok, amiért egy csinos nő nem áll le vele (mert gondolom, 37-es sem a csöves nőre gondolt, mert vele ő sem állna le)... azért 99%-ban a személyiségük miatt kerülnek az emberek az utcára (alkoholista, munkakerülő, buta stb.)... arról nem is beszélve, hogy általában elég orrfacsaró a szaguk.
2021. febr. 19. 10:18
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Akkor számít a pénz, ha nekem kellene eltartanom. Nem kell kifillérezni, de közelítsünk közös kasszával is azért a fele-fele aráynhoz, amikor kiadásokat fedezünk.

Ha atom nagy bunkó valaki, hiába pénzes, normális nő nem kezd vele. Fordítva is igaz akármilyen munkás emberrel. Akiben emgvan a megfelelő érettség, érzelmi intelligencia és megüti az átlag ember intellektusát, az nem marad egyedül. Édesapám festő volt, nem lehetett nőket levakarni róla mielőtt megesküdött édesanyámmal. És voltak nagyon nehéz idők neki is pénzügyileg. Amikor anyám többet hozott haza takarítással, mégis maradt. A gyárossal sem azért nem kezdenek valamikor, mert keveset keresne, hanem, mert általánosítva nem túl intellektuális emberek dolgoznak ott, illetve ott megragadtak életcél gyanánt is. Ha már nőkről is általánosítunk, akkor nekünk is lehet.

Nem azért van egy normális ember (aka nem golddigger) valakivel, mert jön a csekk a hó végén, hanem, mert élvezi annak az embernek a társaságát, a személyét és a szellemét.

Meg általában az emberek a hozzájuk hasonlót keresik. Párom informatika irányába tervez menni, engem kutatás fele húza szívem. Tudunk egész nap beszélgetni midnenről, hasonlóak is vagyunk. Nem azért bavgyok vele, mert hamarosan diplomás lesz, hanem, mert midnennél jobban szeretem. Még középiskolában simerkedtünk meg, szó nem volt keresetről sem, de, ha gyári munkás lenne, se zavarna. Már ismerem milyen belül, ez számít.

A másik, amiért megy az általánosítás: a hangos kisebbségről midnenki hall, a nagyja ember nem pattog a fizetés miatt, mert nem fontos ilyen szempontból. Ne nélkülözzenek, ez a lényeg. Továbbképezni meg akármikor lehet magának az embert, ha azt hiszi valaki a keresete miatt nicns egy nő sem mellette, akkor hajrá.

2021. febr. 19. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!