Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják egyesek h nem számít a pénz a nőknek, mikor igenis számít?
Szerintem amiatt tagadják, mert
1: tényleg nem számít. Van neki elég, ha kell: el tudná tartani a pasit is meg a közös gyereket is, ha lesz.
2: nem elsődleges prioritás az anyagi helyzet, de intő jel, ha sokszor volt már munkanélküli, vagy most is az, és nem nagyon törekszik arra, hogy ezen változtasson
3: álszent szöveg, mert erre vagyunk szocializálva. Nem számíthat, hogy stabil az anyagi háttere, mert akkor riba.nc vagy. (off a köbön: ahogy az sem számíthat, hogy elégedett legyél vele az ágyban (ne csak az ujjával meg a szájával), csak a p.c. "az a lényeg, hogy hogy használja" - jokermondat a vállalható. Közben pedig. Hmm.)
4: mi az, hogy "kedves lányos apák, melyikhez ENGEDNÉTEK hozzámenni a lányotokat"? Jézus gyere le: középkor, vagy hol vagyunk??? Bejelentettem, hogy xy megkérte a kezemet, igent mondtam, gratuláltak, majd megbeszéltük velük, hogy mikor lesz az esküvő. Felnőtt embernek ne kelljen már engedélyt kérnie bárkitől is, hogy házasodhasson....
#24 vagyok, hamarabb küldtem véletlenül. Tehát azt láttam, hogy simán felszednek a gazdag fickók (ahol dolgoztam, nem egy felső - és középvezető is) ezek közül a nők közül néhányat, ezek lesznek a Hamupipőke - sztorik. Volt boldogan éltek, míg... meg olyan is, hogy boldogan éltek 2 hónapig, aztán a csaj mehetett Isten hírével, és jött a következő.
A jó genetikájú, házias lányokat gyerekvállalásra - nevelésre alkalmasnak tartják, villogni is lehet velük, gyakran irányíthatóbbak, mert "hagyományos értékrend szerint" nevelkedtek, és anyagilag is kiszolgáltatottabbak, mint az, akit ledobsz a Föld bármely lakott, civilizált területén, és fel fogja találni magát.
Nekem volt olyan komoly kapcsolatom is (6 és fél év, abból 2 és fél év együttélés), aki anyagiakban még rosszabbul állt, mint az általad felvázolt "csóró", és imádtam, és nem a pénz miatt mentünk szét.
A nők nem egy homogén halmaz. Vannak benne golddigerek és lábtörlők is, meg a köztük levő átmenet.
Nekem a pénz valamilyen szinten fontos. Ne nekem kelljen eltartani, keressen meg annyi pénzt, amiből magát fenntartja. Nyilván jó, ha több pénze van, de az plusz, és nem elvárás nálam.
(mondjuk több gyk-s síró hímnemű kérdezőtől is megkaptam, hogy én nem is számítok a túlsúlyom miatt nőnek, szóval lehet, hogy most sem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!