Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőt ajánljátok, mert ezen a tinderen meg badoon alig jön össze match, illetve akivel párba is állok nem ír vissza, illetve kamu profil?
Igen , ennyi amit 1-es ír.
De ha 1 match sem jön össze akkor elsődlegesen sz**arul nézel ki.
Akkor miért nincs matched?
Nem dicsekvésből mondom, hanem mert ez a téma, de nekem heti kb 10-15 matchem van Tinderen és ezek már csak a helyes csajok, akiket én is jobbra húztam.
Én is vidéki vagyok, Szegeden élek.
És roma csajok nincsenek ezeken a helyeken mint a Tinder vagy Badoo? Vagy ne létezhetne olyan magyar csaj, akinek tetszik egy roma srác?
Olyan kicsi városban vagy faluban laksz? Én egy 50 ezer körüli városból származom, nem szegedi vagyok eredetileg és amikor haza látogatok, akkor már ott is iszonyú kevés a match. A fiatal nők is mennek el a falvakból, kisvárosokból. Ismerkedés szempontjából ha nem Budapesten vagy az 5-10 legnagyobb városban laksz, akkor szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!