Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne az első találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne az első találkozás alkalmával lefeküdni a pasival? Nem idegen, régen osztálytársak voltunk. Mostanában sokat beszélgetünk. Szeretnénk találkozni, ha haza jön,ő most külföld él.

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 07:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Azt a baj, hogy nem velem történt, vagyis történnek ilyenek.
2021. márc. 20. 01:50
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Akit könnyen kapnak könnyen dobnak. 23F
2021. márc. 20. 02:28
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Hát nagyon égő lenne. Nincs benned semmi tartás? Mi vagy te, egy rongy darab?
2021. márc. 20. 09:19
 14/20 anonim ***** válasza:
13%
Jah, utána meg elmondaná a haveroknak, volt osztálytársaknak hogy emlékeztek a Gizire? Na annál se kell sok, szétrakja a lábát egy szóra... Ne csodalkozz ha mások is bejelentkeznek nálad egy menetre. Végülis, üzletet csinálhatsz belőle. 💃
2021. márc. 20. 09:22
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Régi osztálytársad, nem először találkozol vele
2021. márc. 20. 09:28
 16/20 anonim ***** válasza:
13%

Azért mekkora nevetség már, hogy ha férfi teszi fel a kérdést, az egyből rohadtszemétféreg, aki csak a szexre hajt. Ha nő, akkor a sok retard gyk-s iq szökevény nő még támogatja is. Majd ha terhes lesz, arra biztatják, hogy bíróságilag hajtson be gyerektartást, meg hogy ha az a szemét pasi gumi nélkül beledurrantott, akkor tartsa is el a nőt és a gyereket. Komolyan mondom, egyik szavukkal ütik a másikat.

Én férfi vagyok, de amelyik nő nekem 5 perc alatt feküdt, filléres ribncnak néztem, és második alkalom már nem volt. Így meg is cáfoltam a szemét férfiak kihasználják a nőket sztereotípiát. Ha rajtam múlt a dolog, akkor egy hónap udvarlás után volt szex, ugyanis pont ez a rész a legjobb előjáték. Sok sikert ribizlik!

2021. márc. 20. 17:30
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

#16 Ha 5 perc után lefeküdtél a nővel, akkor te is filléres r.banc vagy. Gondoltam, szólok, hátha ez nem jutott el az agyadig. :)

Másrészt: az hogy jön ide, mi lesz, ha valaki teherbe esik? Ha mindkét fél ÖNKÉNTESEN gumi nélkül szexelt, akkor NYILVÁNVALÓAN kötelesek MINDKETTEN a gyerek költségeit fizetni.

De a kérdés egyáltalán nem erről szólt. MÉG CSAK NEM IS ARRÓL, hogy a kérdező 5 perc után akarna lefeküdni a pasival, hanem több évnyi ismeretség után, úgy, hogy mostanában is sokat beszélgetnek. Tehát nem is értem, min pampogtok.

Egyébként pedig két felnőtt ember között teljesen normális, hogy több évnyi ismeretség után lefekszenek egymással, nem kötelező még 600 tiszteletkört futni, meg évekig járogatni, mint kamaszkorban.

2021. márc. 20. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Terhes lesz, aidses lesz, nemibeteg lesz.... bazd. Komoly érvek. Mert ha nem 5 perc után hanem 5 hónap után teszi meg ezt, 25 randi és virágcsokor után, akkor gumi és hpv oltás se kell, ráfeküdnek a rózsaszirnokkal borított fehér lepedőkre, szigorú misszionárus pózra váltanak, majd jön az esküvő és a gólya leteszi a babát és a csok igénylőlapot a verendára. Hol éltek amúgy?
2021. márc. 20. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként igen, ha szerinted, aki lefeküdt veled 5 perc után az filléres ribi, akkor te is filléres ribi vagy
2021. márc. 20. 22:45
 20/20 anonim ***** válasza:
19%
Hát nem egészen! Egyébként meg nem izgat hogy pár nő hogyan járatja le a szexuális "szabadság" égisze alatt a női nemet! Nekem egy nőnek legyen tartása, de gondolom hogy ez tág fogalom. Ha találkozom egy régi ismerős nővel, akkor legalább már legyen idő egymásra hangolódni... Ha eddig nem szexeltem, az a +1 hónap ide vagy oda. Egyébként nem kell sz*rozni a világot, hogy de sok a nyomi férfi, aki csak a szexre hajt! Vajon miért? Na miért is?
2021. márc. 21. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!