Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves nők/lányok! Kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők/lányok! Kizáró ok nálatok ha a férfi/fiú sérült lelkileg?

Figyelt kérdés
Hiper érzékenység, alkalmi depresszió?
2021. febr. 12. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ, ez miben nyilvánul meg. Ha nem lehet neki semmilyen kritkkát sem mondani higgadtan, kulturáltan, mert folyton elbőgi magát, elkezdi, hogy nem szeretem, elküld a búsba, azt nem tudnám elviselni. Ha ez ennyire nem drasztikusan jelentkezik, akkor nem kizáró ok.
2021. febr. 12. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Amennyiben szeretem és ő tudatában van a problémának és kíván foglalkozni vele, vagy már foglalkozik is, akkor nem kizáró ok.

Minenkinek vannak gondjai.

Ha ész nélkül rajtam tölti ki és képtelen segítséghez folyamodni, akkor nem.

Ha konkrétan komoly mentális vagy lelki sérült, akkor nem.

2021. febr. 12. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
igen. volt mar eleg ilyenben reszem, nem kell a drama meg a felesleges fekszko. egy egeszseges ferfit szeretnek, aki nem huz le, es akit nem patyolgatni kell vagy pszichologust jatszani neki.
2021. febr. 12. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Hat nem tudom mire hajtasz incelkem, de mint ferfi elmondom en h ez marpedig normalis kapcsolatban kizaro ok, van eleg baja a csajnak nem kell meg a te problémád is neki
2021. febr. 12. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Számomra igen, mert én is elég minőséghibás vagyok ilyen téren, és valszeg egyre lejjebb húznánk egymást.
2021. febr. 12. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerkednék ilyen pasival. A mai világ is elég zűrzvaros,nem hiányozna ehhez egy olyan társ akire nem számíthatnék stabilan,akinél ügyelnem kellene minden szavamra,aki helyett meg kellene oldanom helyzeteket,tehát aki nem partner a hétköznapokban. Nem bántásként mondom,erről nem tehet aki ilyen. Viszont kezeltesse az állapotát ha lehet.
2021. febr. 13. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Attól függ milyen jellegű meg mértekű a probléma.

Mindenkinek vannak gondjai, senki sem tökéletes, de ha egy kiállhatatlan szar vagy, szorongást okozol, aztán amikor meg akarom beszélni vagy keresem a megoldast és erre te felteszed a kezed, hogy "nekem papírom van róla, hogy egy fasz vagyok, megszoksz vagy megszöksz" akkor nem akarok összejönni veled.

2021. febr. 14. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok lenne, mert én magam is egy depibe hajló alkat vagyok. Szerencsére a férjem stabil, két lábbal a földön, segítőkész, higgadt, lelket önt belém, kettőnk helyett is erős.
2021. febr. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!