Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha egy lelkileg nagyon sérült bombanő le akarna feküdni veled?
a. megdugnám, ha ő is ezt akarja, a többi nem az én dolgom
b. megdugnám, de próbálnék arra is odafigyelni, mi áll a háttérben, a nő lelkében
c. próbálnék segíteni neki emberileg, de nem feküdnék le vele, amíg nem tiszta, hogy mi is ez az egész
d. leráznám, nem akarok egy mentális zavarokkal küzdő embert az életembe
A)
a súlyos lelki sérülések kezelésére a pszichológus/pszichiáter való, nem egy futó szexpartner.
Komolyan azt hiszed, hogy egy nőt akkor és csakis akkor érhet bárminemű trauma az életben, ha nem néz ki elég szexin?
Ezt nagyon félreértetted. Ha valaki gyönyörűnek születik annak kevésbé valószínű, hogy önértékelési problémái lesznek és ezáltal kevésbé valószínű, hogy lelkileg sérült lesz érjék őt traumák. Egyébként meg nem érdekel, hogy kinek milyen traumái voltak, szerintem ez a nő qrva és hátsó szándéka van. A külsejéről meg őt kell megkérdezni de ha úgy van ahogy írtam akkor az már szerintem gyanakvásra adhat okot de ahogy elnézem itt sok emberrel megérdemelnék egymást, na pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!