Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom,de nem szokott annyira hiányozni miért van ez?
Ugyaanezt érzem én is!!
Az a nagyobb baj, hogy a barátom kifejezetten extrovertált és ő nem érti, hogy miért nem igénylem annyira ezeket a folyamatosan együtt töltött napokat.
Szerintem nem biztos, hogy azzal függ össze, hogy nem vagy szerelmes, csak másként éljük meg.
Nem vagyunk egyformák. Én se szoktam érezni azt hogy hiányzik valaki. Nem vagyok ettől 'hibás' csak annyira nem szoktam érezni ezt hogy x hiányzik.
Ettől nem hiszem hogy kevésbé szeretnéd. Mások vagyunk.
Azért, mert aki a könnyebb utat választotta, és inkább akart rózsaszín felhőt nonstop, az önigazolást keres. Nem könnyű megélni az ilyen változásokat. :)
Nálunk átalakult, van benne szerelem, szeretet, barátság, ragaszkodás, erős kötelék. Tàrsakká váltunk. Nagyon szép, de nem az az kapcsolateleji kiugrik a szívem a helyéről érzés. De nagyon jó.
Én házasként vagyok ugyanígy. Introvertált vagyok, csomó klassz (magányos) hobbival.
Szerintem nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!