Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzó férfi a fogorvosom.Nagyon megtetszett. Soha nem voltam ilyen helyzetben . Hogyan tudássam vele ,hogy megmaradjon a méltóságom ha esetleg visszautasítást kapok ?
En hagynam hadd udvaroljon ő. Adnek felé jeleket pajkosan, s ha ő is szimpatizál velem, akkor valamilyen formában lepni fog.
Akár fb stb.
De, be is jelölheted facebookon, abból baj nem lehet.
10-es vagyok. Még annyit mondanék, hogy a házi orvosunk a takarító csajjal jött össze, aki a rendelőjét takarította. Dekoratív nő, az anyja a mi falunkban kocsmáros. A lány nem veti meg az italt. Sokszor a doki majdnem az árokból szedi ki a részeges nőjét, ráadásul még a gyerekét is neveli. Szóval ilyen dokik is vannak.
Az előző házi orvosunk meg két asszisztens nőjét is feleségül vette élete során. Férjezett nőhöz is járt szexelni. Egyszer rajtakapta őket a férj és eltörte a doki kezét.
#12 Halottam már én is ilyen dokikról.
Van akinek már a negyedik felesége van,simán a nővéreket de az irodistákat és a betegeket is szúrja.
10es, valószínű azert lettél lepontozva, mert olyat írtál, hogy ilyen halandokkal mint te nem állna szoba a doki, ergo utaltál rá, hogy mások sem érhetnek fel hozzá.
(Egyébként en nem reagáltam semmilyen formában a válaszodra, de nem hinnem, hogy a doki szex miatt kaptál a piros x-et)
Doktor úr, lyukas a fogam, pénz nincs nálam, egy tömésért egy tömés? ☺️
Bocs, régi vicc.
Szerintem ha jó doki ne mozdulj rá, ha ő kezdeményez az megint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!